Jump to content

2004 Mazda 6 Çıkma Parça Nasıl Bulabilirim?

mahmut naci
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlk Mazdadan sonra(1991 Model),otomatik vites arızalıymış,ustalarda tuzu-biberi oldu-'bir daha Mazda alırsam,iki olsun'diyeli,büyük konuşmuşum,5.Mazda 6 2004 Model,Adana dan Ankara ya Alt takımı yaptırmaya gittiğimde,Servis 2017 'de 5.000TL. gibi bir fiyat çıkarınca,oradaki bir Usta,'Hocam,yan sanayi parça takarsan,bu araçlarda fazla verimli olmaz.En iyisi Antakya ya da Gürcistan da işe yarar Original Çıkma Parçalar bulup,çok daha ucuza halledebilirsiniz,daha uzun süreli kullanrsınız'deyince,Antakya da 'maksat hasıl olmadı,Gürcistan işi ise Meçhul...,yani Biz hala Alt Takımı Tamir Yaptırabileceğimiz Original çıkma Parça arıyoruz.Aksi takdirde,bu sefer,Mazdaya bir defa daha töğbe edeceğiz.

Bu Sitenin Yardımı ve Aracılığı ile,aşağıda Listesi yazılı Parçalara ulaşabileceğimi zannediyorum...

1.Sağ-sol Rotmili,

2.Sağ-sol ZRot,

3.Sağ Üst Rotil,

4.Sağ-sol Alt Eğik Kol,

5.Sol Alt Düz Kol,

6.Sağ-sol Arka Üst  Tabla Burcu...

7.Amartisörler...

Şimdiden Teşekkür Ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cikma yerine yan sanayi alin bence. Bunlar rutin olarak yipranan ve sonra degistirilen parcalar.

Atesleme parcalari orjinal olsa yeter bence.

Amortisor olarak kyb bulamazsaniz monroe alin. Oda olmadi varsa maysan mando. O da olmadi federal power mi neydi tam hatirlayamadim. Onu alin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İMerhaba!İlginiz için teşekkür ederim.Konuya genel bakanlar,Szin dediğinizi diyorlar.Fakat,açıklama da geçmişti'Hocam,yan sanayi parça takarsan,bu araçlarda fazla verimli olmaz.En iyisi Antakya ya da Gürcistan da işe yarar Original Çıkma Parçalar bulup,çok daha ucuza halledebilirsiniz,daha uzun süreli kullanırsınız'şeklinde...Fakat ,olmadı,dediğiniz gibi yan sanayi yedek parçalarla tamir ettirip,iki-üç yılda bir yenileyeceğiz...

Bir de,ANKARA OSTİM'de ya da YILDIZ SANAYİ'de olacak,Perte ayrılmış Mazdalar vardı,incelemeye zamanım olmadı.Olmazsa,oradan haberdar olan Arkadaşlar,işe yarar Original Çıkma Parça Konusunda bize Yardımcı olabilirlerse seviniriz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...