Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Konsol Maun kaplama

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımın konsolunu biraz daha albenili görünmesi için maun kaplama yaptırmak istiyorum. Orjinalinde gümüşe benzer renkler mevcut.

Gümüş renk mi yaptırmak mantıklı olur, siyah renk mi?

Aşağıdaki kaplama malzemesini almayı düşünüyorum.

https://urun.n11.com/konsol-kaplama/konsol-maun-kaplama-mazda-3-09-13-29-parca-P275623879

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence astar boya vernık yapın veya yaptırın hem istedıgınız rengı secersınız,  bu kaplamalar günesten ilerde acılır sarkar bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Mehmet Özdemir :

ürün hakkında yorum da yok satılan sitede. uygulama örneklerine baktınız mı acaba?

Bugün bir döşemecide civic için bir uygulama gördüm. Yaklaşık 4 yıl önce yapıldığını söyledi. Ve halen gayet düzgün bir şekilde duruyordu. 

Meriç marka ürünlerin dayanıklı olduğunu söyledi. Ben siyah rengi alıp deneyeceğim. Olmazsa giden 90 tl olsun. 5 gün sigara içmeyiz olur biter :)

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar dün aracın baz yerlerini siyah (piano plack görünümlü) maun kaplama ile kaplattıım. Gerçekten arabanın düz/kalitesiz malzeme görünümü çoook değişti. Neden "bu kadar beklemişim" dedim. Umarım uzun ömürlü olur. 

Bütün parçaları kullanıp da arabayı palyaçoya çevirmedim tabi. Aceleyle bir iki foto çektim. Maun kaplama yaptırmayı düşünüp de daha detaylı foto görmek isteyen olursa çekip konuya eklerim.

20181103_130016.jpg

20181103_130033.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Lupara :

Arkadaşlar dün aracın baz yerlerini siyah (piano plack görünümlü) maun kaplama ile kaplattıım. Gerçekten arabanın düz/kalitesiz malzeme görünümü çoook değişti. Neden "bu kadar beklemişim" dedim. Umarım uzun ömürlü olur. 

Bütün parçaları kullanıp da arabayı palyaçoya çevirmedim tabi. Aceleyle bir iki foto çektim. Maun kaplama yaptırmayı düşünüp de daha detaylı foto görmek isteyen olursa çekip konuya eklerim.

20181103_130016.jpg

20181103_130033.jpg

Güzel olmus bı kac foto atsaydınız klımanın oldugu yerı genıs acıyla

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...