Jump to content

2000 Model Mazda 626 Hararet Sorunu

burakmazda62619
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Selamın aleyküm. Benim mazda 626 2000 model aracım var aracı yaklaşık 2 ay önce aldım araçta hararet ani düşüş ve orta seviyeye gelme oluyordu Çorum'da özel serviste triger seti değişimi yapıldı hararet müşürü değişti radyötör temizliği yapıldı Termostat değişti ama ne yazık kı hararet göstergesi düzeldi derken tekrar sorun oldu bu sefer de hararet göstergesi şehir içikullanımında yükselişe geçiyor hararete vurmuyor ortayı geçiyor h nin altında kalıyo fan açtıktan sonra normal haline geliyo bunun sebebi ne olabilir yardımcı olacak arkadaş var mı bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

sorun sanki  devirdaimin geç devreye girmesinden kaynaklı geldi bana. ama termostat değişmiş dediniz. acaba orijinali ile mi değiştirdiniz? çünkü termostatların devreye girdiği sıcaklıklar değişebiliyor. hararet göstergesi orta seviyelere geldiği zaman elle radyatörü kontrol ettiniz mi? eğer radyatör soğuksa devirdaim gerçekleşmiyor demektir. garip. bence bu türden önemli bir sorun için ankarada iyi bir mazda ustasına göstermeniz iyi olur. hararet yapıp, motora zarar verme çok masraf açar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı kesinlikle bu araba konusunda tecrübesiz kişilere elletmeyin. Direk Ankara yetkili servise yada  Rem Otoya götürün. 

Rölantide sorun var mı? Fan normal çalışıyor mu?

Ek olarak su seviyesini kontrol etmeyi de unutmayın. Su seviyesi normalse devirdaim veya müşür arızası olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...