Jump to content

Bir Kaza da Ben Yaptım

ilki
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@rft_06 instagramda linki boyasız göcuk onarım

11 saat önce, Katil Balina :

geçmiş olsun. büyük bir hasar gibi görünmüyor.

ben de ankara"da düzeltme işini düzgün yapan birilerini ariyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

tekrar merhabalar,

geçen bir aylık sürede aracım serviste tamir oldu. eksper kapı değişsin kararında ısrarcı olunca ben de kabul ettim. eksper raporunda kdvsiz 4388tl'lik bir genel toplam maliyeti yazıyor. benim servise ödediğim rakam 5150 civarı bir rakam.

sorum şu: aracım hiçbir kazaya karışmamışken birisi %100 kusurlu olarak aracıma kapıdan çarpıyor. sürücü kapısı değişiyor ve çamurluk ile arka kapı boyanıyor. bunun karşılığında değer kaybı tanzimi istiyorum. bir eksper bana dün mesaj atmış 2400 tl civarı ödeme alıcaksınız onaylarsanız diye.

şimdi düşününce zaten zor satılan bir araç ve artık kazalı. değer kaybı sadece 2400 civarı mı olacak. bunu kendim net kimden öğrenebilirim ve hangi yolu izlemeliyim sizce? yoksa adamın dediğini kabul mü etmeliyim ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun. hayatın içinde gayet olağan işler. sigorta şirketinin teklifini kabul etmeyin bence. en az 4 veya 5bin değer kaybı teklif etmeliydi. bu işin resmi bir prosedürü olsada yok gibi birşey. sahibinden aracınız donanımında ve kmsi yakın kazasız araçlar ile benzer hasarlı(tampon, cam, far v. s. değer kaybında etkili olmaz kaportada boya ve değişen etkilidir) araçların satış ilanlarının resmini alın ve değer kaybı artırımı için sigorta şirketine mail atın. kafanızdaki değer kaybını alamasanızda en azından zararınızı en aza indirirsiniz. eğer olurda anlaşamazsanız 5binin ğzerindeki hasarlarda sigorta tahkim komisyonuna oda olmazsa trafik mahkemesine başvurabilirsiniz. ancak buralardanda çok iyi bir sonuç çıkacağını beklemeyin. başıma gelen bir kazada suçsyz olmama rağmen %50 kusurlu bulunmuşum. tamammem keyfiyet düzeni var malesef. bu devirde hak aramak samanlıkta iğne aramak gibi. forumda sigortacı arkadaşlarda var daha detaylı bilgi verebilirler. benim tavsiyem teklifi yükseltebildiğiniz kadar yükseltin ve anlaşarak işi bitirin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tekrar geçmiş olsun. sormak istediğim şu; benim de birkaç arkadaşla tavsiye ettiğim düzeltme işini araştırdınız mı? yanlış olmasın bunu şunun için soruyorum, daha sonra başına benzeri gelecekler olabilir ve bir katşılaştırma yapılabilir. benimki sizinkine göre çok daha küçük bir kazaydı ve 200 lira gibi bir rakama hallettim.  o hasarın değişimle sonuçlanması çok ilginç. 

ayrıca madem böyle bir şey yapmışlar bence hakkınızı sonuna kadar arayın. 2400 komik bir rakam olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...