Jump to content

Mazda CX-3 mü Toyota C-HR mi?

mebi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

14 saat önce, Av.Oguzhan :

arkadaşlar değişik değişik yorumlar okudum üzüldüm. 1.si mutlu arkadaş demişki birisi 11 sniye birisi 12 saniye. cx3 11.9 tamam ama honda awd 11.4 1.2 motorda 2.si  araç şu bu işi değil keyif işi. arkadaş sanırımkalabalık bir aileye değil aracı anneye alıyor. bu araçlara artık hamal muamelesi yapmaktan vazgeçmeliyiz. gayet yeterli ve başarılı bir araç cx-3. tartışmasız yakışıklı. aracı yaşamak lazım. onun için de kullananlara sormak lazım. yaşayan bilir @Servet abi haksız mıyyım :D

Cx3 öncesi crh baktım. Arka koltuk daima ilk bakacağım yer. Bindim ve nasıl kaçtım oradan farkında değilim. Yan camları saçma sapan yapılmış. Hapishane gibi. Cx3 on gömlek ileride Hondadan. Ailem ve benim boylarımız 1.60 1.69 arası. 4 kişi gitmediğimiz yer kalmadı. Kesinlikle kimseyi içeride boğan birşey yok. 4x4 oluşu zaten fazlaca işimize yaradı. Şerit takip çarpışma önleme headup vs zengin oyuncaklar. Aradığım iki araç var, birisi land rover Lr2 diğeri Cx3. Nasip olursa yine alacağım bir gün 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
04.09.2019 at 23:06, IraArel :

Merhaba.

Mazda 3 sedan benzinli kullanıcısıyım cuma günü aracımı satacağım bi aksilik olmazsa.

Aynısının dizelini alacaktım ama dizeline kötü dediler yakıtı da benzinli ile aynı yakıyor dediler.

O yüzden cx-3 e yönelmeyi düşünüyorum.

Acaba gerçekci yakıt değerlerinizi paylaşır mısınız?

Benim araç:

Uzun yol 110km/s sabit (rampasız düz yol): 5.5 - 6

Çevre yolu : 6.5 - 7.5

Şehir içi: 8.5 - 9.5

Rampa varsa yakıt uçuyor zaten, sizinkilerde durum nedir ve cx-3 önerir misiniz?

Bir de bunu yazmışsınız, nedir bunlar acaba?

Son olarak da kabin dar mı?

@Sertang

Siz de cevap verebilir misiniz bu sorulara?

Ankara/Trabzon arası şehirler arası yolda 4.5 civarlarında 100/110 km hızlarda limitörle gittiğimde bir tüketim alıyorum. Trabzon/Artvin yaptığımda 4.1 aynı hızlarla. 

Şehir içi Trabzonda yakıt tüketimim 5.9/6 litre civarı. 

Şehir içi Ankarada yakıt tüketimim 5.2/5.5 arasında değişiyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...