Jump to content

Satılık makyajlı kasa Bmw 3.20 ied

M.E.G

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
45 dakika önce, Anilcanatan :

Hayırlı satışlar.

Teşekkürler 

2 dakika önce, Ali :

Bu aralar değişik süreçlerden geçiyorum :D Bundan sonra aranızdayım. 

Az çok anlıyorum, mutlu ol yeter kanka 😂 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bu forumdan BMW kimse almaz.  Dün akş youtube ta seyrettim, BMW 5'ti galiba köşesinden cok ufak bir darbe almasına ragmen tüm hava yastıkları açılmış ve hava yastıkları yedek parça fiyatı 55.000TL Diger parçalar, kaporta camurluk tampon değişim işçiliği dahil işçilik ise: 10.000TL !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Revivo73 :

Bence bu forumdan BMW kimse almaz.  Dün akş youtube ta seyrettim, BMW 5'ti galiba köşesinden cok ufak bir darbe almasına ragmen tüm hava yastıkları açılmış ve hava yastıkları yedek parça fiyatı 55.000TL Diger parçalar, kaporta camurluk tampon değişim işçiliği dahil işçilik ise: 10.000TL !

konunun sahibi @M.E.G de mazda6'sını satıp bmw almıştı abi :)  neden almasın forumdan birisi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Mehmet Özdemir :

konunun sahibi @M.E.G de mazda6'sını satıp bmw almıştı abi :)  neden almasın forumdan birisi?

Parçası cok pahalı. Almanya daki Mazda forumuna girdiğimde orada bile BMW cok pahalı diyorlardı.  Mazda kullanıcısı olarak sen alır mıydın BMW 3?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir mazda tutkunu olarak bile benim param olsa alırım. BMW nin tek sıkıntısı hassas bir araç olması. Düzgün ellerde kullanılmış dolu bir bmw nin tadı başkadır. Ne kadar mazdacı da olsak, hem yakıt ekonomisi hem performans hem de mühendisliği bir arada sunan başka marka yok maalesef. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, Revivo73 :

Parçası cok pahalı. Almanya daki Mazda forumuna girdiğimde orada bile BMW cok pahalı diyorlardı.  Mazda kullanıcısı olarak sen alır mıydın BMW 3?

param olsa alırdım tabii abi ama bütçemize göre alabileceğimiz en donanımlı, en güvenilir araç olduğu için mazda'yı tercih ediyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Arabalar :

Tertemiz bir araç.

Hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkürler abi :)

7 saat önce, Revivo73 :

@Mehmet Özdemir zaten söylemiş. Ben 2015 mazda6’ yı satıp bmw 3.20 ied aldım. Forumdan @Mümin arkadaşımızı da o zaman rahatsız etmiştim. Tanıdık olsaydı gidip alacaktım mesela. 

Bmw kullandın mı @Revivo73?  Bu benim 2. Bmw aracım. Bir önceki de X1 2.0d xdrive dı 124 bin km ye kadar kullandım. Yedek parça mevzusunu bilmem ama periyodik bakımları gayet makul.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, ozgur35 :

Bu kadar donanım hıcbır F30 da yok hepsı ayrı ayrı parayla alınıyor arac kupon arac Hayırlı satıslar

Birde 40. Yıl serileri çok dolu hocam. Onlarda zaten fiyatları uçmuş durumda söylediğiniz gibi.

13 dakika önce, quiteguide :

Tüb takılabiliyor mu bu motora?

Hayırlı satışlar.

Tüp, bu motor için icat edilmiş :) 

Yakıtından aşırı memnun olduğum için hiç o konulara bakmadım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...