Jump to content

Mazda Bakım Ücreti

Guest serkann
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eskiden Honda kullanıcısı iken :D Bostancı sanayide üçler oto diye bi yere gidiyordum. Ahmet usta vardı tam bir mazda hastası ve mazda özel servisi zaten orası. Yanyol'da e5 kenarında. telefon numarasını falan sildim hep ama yeri çok kolay. ben çok memnundum tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

balata ön 45(trw marka focus 2 volvo s 40 c max ile aynı ) ytl +15 işcilik

arka        40(                      "                                            )ytl +15 işcilik

silecek    32( özdilekte var ) ytl

yağ          10/40 50-55 ytl

yağ filtresi 10-15 ytl

bıldıklerımı yazdım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında mazda nın neden böle pahalı oldugunu bılıorum cünkü adamların tamir bayisi sayılı eger bir renault gibi her sokak ta bayısı olsaydı böle pahalı olmazdı bence ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan tekrar söylüyorum ne yaptıklarını kesinlikle liste halinde al ki bir karşılaştırma yapabilesin. Yoksa bu fiyat çok fazla.. Balata işin içine girmiyorsa ne giriyor çok merak ettim ? Cihan Abi ile konuş bence nedir bu fiyat diye.. Bir de başka bir servisten de fiyat almayı ihmal etme ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tmm abı ben arabadan fiyat listesini getırırım yazarım neler deıstırdıklerını ona göre bakarız artık ...

Bence Merser Koşuyolu ile bir telefonda görüş. Cihan Abiyi iste ve benim ismimi ver. Bakalım hakikaten neymiş bu fiyatın sebebi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renault servis ücretlerinden haberiniz yok galiba... :)

Dediğim gibi o servis adam kazıklamak istemiş, 1 ay önce 40000 bakımını yaptırdım benimkide otomatik mazda3 ve 160 lira verdim... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renault servis ücretlerinden haberiniz yok galiba... :)

Dediğim gibi o servis adam kazıklamak istemiş, 1 ay önce 40000 bakımını yaptırdım benimkide otomatik mazda3 ve 160 lira verdim... :)

Renault servis ücretleri ucuz değil gerçekten. 60bin bakımına 875 verdim. Normalde 250 civarında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Özhan abi 160 diyor bakım ücretine. Bende 206 pejo var onun periyodik bakımları parça hariç 300 civarında. O yüzden dedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yine de sandığım kadar pahalı değilmiş gördüğüm kadarıyla. Dandik bi pejonun bakımına 300 verdikten sonra Mazda servisinde 200-300 almaları normaldir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

(1)-bakım işcilik=95 ytl

(2)-a/t süzgec değ. işç.=45 ytl

(3)-bilya,gergi kasnak=44ytl

(4)-tq dexron=53ytl

(5)-performance a1=61ytl

(6)-yag,katkı motor=25ytl

(7)-filitre yagı=8ytl

( 8 ) sensor,abs on =62ytl

(9)-filitre,polen(klıma)=68ytl

(10)-kablo,abs=84ytl

(11)-suzgec,yag a/t sanzıman =86 ytl

(12)-temizlik spreyi=8 ytl

(13)-filitre hava=28 ytl 

(14)kayıs,vantılator=92ytl     

Toplam:kdv dahıl 800 ytl                                   

fiyat listesi budur =)

Edit : Okunaklı hale getirdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de TQ Dexron zaten şanzıman yağı ikinci kez a/t şanzıman yağı neden alınıyorki ? 2. soru yağ katkısı nedir ? Ne koyuyorlar ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...