Jump to content

2. Nesil Mazda 3 İçin Yan Marşpiyel Üretimi Yapıyorum

Marval
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

Sayın Marval ,çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum.2014 Mazda 3 sedan aracım için ön tampona darbelere dayanıklı plastik yada kauçuktan koruyucu bir aparat yapılabilirmi?Ali express te benzerleri var.Böyle bir şey yapabilirmisiniz?

aeProduct.getSubject()

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı geceler teşekkür ederim tabi plastikten yapılabilir. Yapabilirim fakat aracınızın ölçüleri lazım o ön tampon alt kısmının ölçülere göre yapabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kolay gelsin.Aşağıdaki resimde kabaca çizmeye çalıştığım açılar değiştiği için 5 ölçü toplamımı lazım size.sol ve sağ çamurluk çamurluk(mavi kırmızı) ve orta sarı bölüm.2014-mazda-3-sedan-4.thumb.jpg.18f2c2554b5f82953a41bf6c567a4ced.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba 

Evet aynen belirmiş olduğunuz ölçüler lazım ve kalınlık ölçüleri lazım ( tampona bağladığınız noktadan yere doğru olan kalınlık kaç santim olucak )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.03.2019 at 22:02, lvntsny :

kolay gelsin.Aşağıdaki resimde kabaca çizmeye çalıştığım açılar değiştiği için 5 ölçü toplamımı lazım size.sol ve sağ çamurluk çamurluk(mavi kırmızı) ve orta sarı bölüm.2014-mazda-3-sedan-4.thumb.jpg.18f2c2554b5f82953a41bf6c567a4ced.jpg

mav+lkırmızı   70 cm * 2 , sarı alan 90  cm toplamda 230 cm. çamurluktan çamurluğa.Ancak ölçüler metal şerit metre ile alındı.Kesin ölçü belki farklı olabilir.Ben yapıştırma olarak ve yaklaşık 5 cm lik kısmı alta doğru döndürülerek üstte kalan kısmı ise yerlerine göre  değişik yükseklikler de olacak şekilde bir yapı düşünmüştüm..Resim çizebilirsem sonraki mesaja eklemeye çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2014 mazda 3 sedan kopya1.jpg

2014 mazda 3 sedan kopya.jpg

2.resimde göründüğü gibi düşündüm.Maviye boyalı alan ve altına giden kısımlar siyah mat plastik yada kauçuktan yapılabilirmi.Sis farının bitiminden çamurluğa doğru (farın çamurluğa uzanan kısmındaki açı ile aynı )ve çamurluğun yanındaki kıvrıma geldiğinde düz olarak kesimli düşündüm.biraz karışık oldu ama.Doğrusu sizin 2014 mazda 3 sedan kasa görüp değerlendirme yapmanız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel bunlar 😊 yaparım tabiki olur fakat ölçü önemli senin aracının aynısından bursada bulursam ölçülerini alıcam 🖒

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Marval :

Çok güzel bunlar 😊 yaparım tabiki olur fakat ölçü önemli senin aracının aynısından bursada bulursam ölçülerini alıcam 🖒

İnşallah.Şimdiden kolay gelsin

Hem koruma olur hemde görsellik olarak güzel durur gibime geliyor.Bu arada çamurluk alt yanlardaki derin çizikler de kapanmış olur.Yeniden boya yapmaktan kurtulurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
05.03.2019 at 12:36, Marval :

Sayın Marval. Nasılsınız?Tampon ile ilgili bir çalışma yapabildiniz mi?Merak ettim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...