Jump to content

Yeni Mazda 3 Los Angeles Otomobil Fuar'ında Tanıtıldı

Canuck
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Önümüzdeki yılda Allahtan bir sıkıntı çıkmazsa, mazdamı (mazda ile) yenilemeyi düşünüyorum. Sky x motorlu araçlar gelirse hiç düşünmeden almayı isterim, şu lpg ve dizel zorlamasını bir şekilde aşmam gerek, yeni motor ve ateşleme sisteminin çok az yakacağına inanıyorum, tabii fiyat gökdelen boyutunu aşmazsa. Gelme süresi 2. yıla uzarsa da beklemekten yanayım. Artık yeni oto motor teknolojisi, et yiyen aslana ot yedirmeye çalıştığımız lpg ile kirletici ve otomobillere yakışmayan dizel olayını sky x veya benzer teknolojiler ile bitirmesi lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

2019 sonu gibi büyük ihtimal 

internet üzerinde hiç yol testi göremedimde. mazda yeni 3tanıttı ancak sanırım üretim bandından o kadar hızlı inmeyecek. beni bu aralar acayip kaşıntı tutuyorda. honda civic için 2019 da beklediğim güncelleme ve donanımları getirmezse yeni kia proceed veya yeni mazda 3 bakacağım. donanım, fiyat ve performans makul olursa. ne hikmetse bize gelen veya gelecek kasları firmalar kuşa çeviriyor. umarım mazda da bu yola girmez yada afaki fiyatlar istemezler. aslında son zamanlarda gozüme f30 kasa 2.el bmw 3 kestirip duruyorum bakalım hayırlısı. . O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Katil Balina :

anahtar yine çirkin.

tuşsuz olması da dikkat çekici?

Anahtarın arka yüzüdür bu. Tuşsuz anahtar yapacaklarını zannetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Tarahumara :

Anahtarın arka yüzüdür bu. Tuşsuz anahtar yapacaklarını zannetmiyorum.

arka yüzde genelde logo olmaz diye dedim.

bilemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, tansu87 :

2.2’nin tüketim değerleri benim 1,6 atmosferikten daha düşük :)

2.5 motor bunlar. Tabi gercek hayatta bu degerlere surekli ulasmak biraz zor. Surekli sakin kullanmak lazim 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Tarahumara :

Benim gördüğüm hemen hemen bütün markalar logoyu arka tarafa basıyor. İlk aklıma gelen 3 örnek.

2018-ford-fusion-smart-remote-with-engine-start-key-fob-23.thumb.jpg.477894aeed9883598914ebf13120b3b5.jpg61fCw2XMg2L._SY355_.jpg.09ecab2850e639c58058888bf0451ac3.jpg

2018-honda-accord-smart-keyless-remote-key-fob-r-s-driver-1-2.thumb.jpg.e4cfad93ab9060f15a919d1350430fb7.jpg

olabilir evet. mazda'larda genelde ön yüzde oluyor. tuşsuz olması zaten imkansız, tuşsuz anahtar var mı ki acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Katil Balina :

olabilir evet. mazda'larda genelde ön yüzde oluyor. tuşsuz olması zaten imkansız, tuşsuz anahtar var mı ki acaba?

0BCA0677-D073-4A3A-B399-C006C4D87C84.jpeg

A67B4058-2780-450C-9151-3EB433D5105F.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Katil Balina :

tamam vurmayın öldüm:))

ama yine de bmw'de logoya basılıyor:)

Tam bu konunun üstüne karşıma bu çıktı. Vallaha apple google facebook ve alayı her şeyimizi kaydediyor :)

yeni nissan gtr’nin anahtarı da efsane olmuş

https://youtu.be/-6ePAGwWAVs

C1FC21AD-AED3-4451-ABD1-C07D9AEA1B61.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...