Jump to content

Yeni Mazda 3 Los Angeles Otomobil Fuar'ında Tanıtıldı

Canuck
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

anahtarda tuşlar yan tarafa koyulmuş tanıtım videosunda görmüştüm.  İyi mi kötü mü bilemedim

604719833_EkranAlnts.thumb.JPG.06a796d17ebd19f3aaedee793254bcde.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Tarahumara :

Anahtarın arka yüzüdür bu. Tuşsuz anahtar yapacaklarını zannetmiyorum.

edit: zaten resimle göstermişler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel gözüküyor. arka tampon maşrapiyel eki biraz gözümü tırmaladı. belki fotoğraf makinesinden kaynaklıdır. canlı görmek lazım. araç hakikaten d segment havasında. birde ön tampona plakayı takmak için yer bıraksalarmış tam olacakmış. ön ızgara çok büyük yazın sıkıntılı börtü böcek dolar, temizlemesi ayrı dert. ön tamponda ızgaralar aktif mi acaba bilen var mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, vethekim :

çok güzel gözüküyor. arka tampon maşrapiyel eki biraz gözümü tırmaladı. belki fotoğraf makinesinden kaynaklıdır. canlı görmek lazım.

https://www.topspeed.com/cars/mazda/2019-mazda-3-sedan-ar183640.html

bu siteden arka tampon görüntüsünü daha net görüp, değerlendirebilirsiniz.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk makyajda düzeltilecek yer arka tampon olabilir. belli ki belli bir açıdan çirkin görünüyor. 

ayrıca mazda'nın alameti farikası olacakken ön ve arka farlarda baykuş temasından vazgeçilmesi de ilginç olmuş. oysa bilgeliğin sembolü olarak baykuş ahura mazda için güzel bir göndermeydi. zaten logoda var ama farlarda olması güzel bir detaydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, vethekim :

çok güzel gözüküyor. arka tampon maşrapiyel eki biraz gözümü tırmaladı. belki fotoğraf makinesinden kaynaklıdır. canlı görmek lazım. araç hakikaten d segment havasında. birde ön tampona plakayı takmak için yer bıraksalarmış tam olacakmış. ön ızgara çok büyük yazın sıkıntılı börtü böcek dolar, temizlemesi ayrı dert. ön tamponda ızgaralar aktif mi acaba bilen var mı? 

Ön tampona bakınca benim aklıma da "nereye s.çacaklar" videosu geldi :D Eğer bir kenara asimetrik olarak kare plaka takılabiliyorsa bence hoş durur. Zaten standart plaka ızgaranın altına sığmaz herhalde, emanet gibi durur.

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güncel Mazda 3 lerde, navigasyonlarda, enlem, boylam ve altimetre (rakım) ölçer varmıydı? Üstteki videoda yeni mazdalarda ayrıntılı gösteriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Renegade :

Güncel Mazda 3 lerde, navigasyonlarda, enlem, boylam ve altimetre (rakım) ölçer varmıydı? Üstteki videoda yeni mazdalarda ayrıntılı gösteriyor.

var aynısı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Katil Balina :

var aynısı

Teşekkür ederim, yalnız merak ettiğim şu, altimetre bulunduğumuz konumdaki yeri anlık ölçüyormu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Renegade :

Teşekkür ederim, yalnız merak ettiğim şu, altimetre bulunduğumuz konumdaki yeri anlık ölçüyormu?

evet anlık, siz hareket ettikçe degişiyor.

15467123831032626625552484724248.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar teşekkürler, tüm araçlarda niye koymazlar merak ederim, kullandığm saatte bile var. İlk olarak mitsubishi, pajero jiplerde ön konsolda üç yuvarlak göstergelerden biri buydu, gençken hep imrenirdim. Gittiğim yerlerin yükseklik ölçümleri hep ilgimi çekmiştir. Benimkide bir altimetre (rakım) tutkusu galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Renegade :

Tekrar teşekkürler, tüm araçlarda niye koymazlar merak ederim, kullandığm saatte bile var. İlk olarak mitsubishi, pajero jiplerde ön konsolda üç yuvarlak göstergelerden biri buydu, gençken hep imrenirdim. Gittiğim yerlerin yükseklik ölçümleri hep ilgimi çekmiştir. Benimkide bir altimetre (rakım) tutkusu galiba.

rica ederim. ilginç bir zevkmiş sizinkisi. ben de neden koymuslar diye merak ederdim mesela

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...