Jump to content

Yeni Mazda 3 Los Angeles Otomobil Fuar'ında Tanıtıldı

Canuck
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 saat önce, tansu87 :

Ben de tam tersini düşünüyorum. yazın gündüz açamıyorsun güneş alıyor içeriyi ısıtıyor. Yazın akşam açsan faydası yok. Karanlık zaten. Yeteri kadar serinlik vermiyor. Kışın zaten havalar kötü açamıyorsun. Bi baharda iyi oluyor. Uzun yolda da açamıyorsun ses yapıyor. Beni çok cezbetmiyor. Ama havası iyi. Arkasını kaldırınca artistik duruyor :) hepsi bir yana, sunrooflu araçlar üstten su alma, pas boya atma gibi olaylara gebe. Hele japonlarda. 

Sunrooflu araclarda her yıkamadan sonra sunroofu acıp iç oluklarını sacını sılmek gerekır yoksa pas yapar. 

Bmw lerde özellıkle sunroofsuz 5 kasa alınmaz o derece önem verıyorlar. ıkı arac olsun bırı 50 bın de sunroofsuz dıgerı 100 bınde sunrooflu olan daha kıymetlıdır pahalıdır bmwde. Sunroof cok onemlı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34 dakika önce, ozgur35 :

Sunrooflu araclarda her yıkamadan sonra sunroofu acıp iç oluklarını sacını sılmek gerekır yoksa pas yapar. 

Bmw lerde özellıkle sunroofsuz 5 kasa alınmaz o derece önem verıyorlar. ıkı arac olsun bırı 50 bın de sunroofsuz dıgerı 100 bınde sunrooflu olan daha kıymetlıdır pahalıdır bmwde. Sunroof cok onemlı :D

Yağmur? Her yağmurdan sonra da silmek lazım. Dert işte. O yüzden sevmiyorum. Düşünsene sunroof etrafı boya atıyor pas oluyor. Bir çok araçta da vardır yani bu iş. Cabrio olsa tamam ama tepede ufacık bi cam bence 😏

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...
28.11.2018 at 12:10, m2hamid :

4. nesilde iç malzeme kalitesi üst düzeye çıkarılmış gibi ama maliyet dengeleme amacıyla focus gibi mazda 3'de de aynı yol takip edilmiş. Toyota'nın bile yeni corolla'da bağımsız süspansiyona geçmesi sonrası Mazda'nın torsiyona dönmesi bence hayal kırıklığı.

Açıkçası 3. nesli ilk gördüğümde görülen hayranlık hissi, bu araçta oluşmadı, 3.nesil Mazda 3'de birçok markanın kopyaladığı kendine özgün iç konsol mimarisi ve dış hatları vardı.

Yinede öncelikle canlısını görmek gerekli, ancak 3. nesil halen benim gözümde daha albenili gibi duruyor 🙄

İç konsol gemi gibi ⚓

4.cü nesil gelmedi 5.ci nesil gelecek mi merak konusu 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...