Jump to content

Mazda 3 2005 radio lcd kablo bilgileri

Dennis1250
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba iyi gunler..

Mazda 3 2005 aracima yeni radio aldim .android .

Lcd ekraninin soketini takacak yer yok .lcd calismiyor suan .

Nasil baglaya bilirim ,kablo renkleri hakkin bilgi almam lazim ki ana soketinden kablolarla besleyebileyim ..tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Marka model ve fotoğraf paylaşma imkanınız varsa yardımcı olmaya çalışalım... Fikir olması açısından daha önce paylaştığım konuyu inceleyebilirsin;

https://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/25742-1nesil-mazda-3-android-multimedya/?tab=comments#comment-559015

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba .benim arac mazda 3 2005 model .ekranli androind xtrons marka  bir teyp aldim .kurulumunu herseyini tamamladim .

Hesaplamadigim birsey wardi oda lcd ekran soketi .teyipde yok soket..mesaj attim saticiya ,urunu geri gondermem durumunda para iadesi yapacaklarmis..bende ugrastim o kadar montaj icin ,kamera montaji falan .

Kendim yapmaya calisacagim .epey arastirdim ,ama kablo renk acilimlarini ogrensem yapacamda .bulamiyirum .teyp resmini paylasacagim .tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ewet .ordan satin aldim .hatta sirkete mesajda attim ..o konuda hiiic bilgileri yok .arti ,radio geri gondermemle birlikte para iadesi yapacaklarmis .okadar ugrasip taktigimi soyledim onlara.kabul etmedim .ozur olarak 6 sterlinlik hediye gonderecekler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ewet .normalde orjinal teypten gelir .orjinal teyipde soket war.yeni aligim teypte soket yok .lcd bosta kaldi..klima ayarlari cikmiyi saat hic bisi cikmiyor. Ne yazikki

15438564334141951668074.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni aldiginiz teybin arkasindaki cikislrin fotografini da atarmisin

benim actigim konuda paylastigim fotograflarin icinde sema da var. Cok farkli olacagini sanmiyorum. Fotodaki o buyuk soket icin teybin arkasinda yer olmasi lazim. Birde klima soketi icin kablo uzerinde ayni sekilde disi soket olmali

Dostum linkteki videoyu izleyince hatirladim. Sen zaten sadece teybi degistireceksin. Klima ekranini yeni teybin uzerine montajlayip kablosunu baglayacaksin. Video izlersen daha net anlayacaksin.

https://youtu.be/sclNCR0M3NA

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Dennis1250 :

Ewet .normalde orjinal teypten gelir .orjinal teyipde soket war.yeni aligim teypte soket yok

bu tip sonradan takma teyplerde komple soketler çıkması lazım, sanırım sizde paket içeriğinde sorun var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Serdar Ç. :

benim actigim konuda paylastigim fotograflarin icinde sema da var. Cok farkli olacagini sanmiyorum. Fotodaki o buyuk soket icin teybin arkasinda yer olmasi lazim. Birde klima soketi icin kablo uzerinde ayni sekilde disi soket olmali

Dostum linkteki videoyu izleyince hatirladim. Sen zaten sadece teybi degistireceksin. Klima ekranini yeni teybin uzerine montajlayip kablosunu baglayacaksin. Video izlersen daha net anlayacaksin.

https://youtu.be/sclNCR0M3NA

Problem orda .bu marka teyip arkasinda soketi yok ne yazikki .cook izledim bu videolari ,eonon marka teypde war soket!

Ben lcd kablolarin renklerine gore ne kablosu oldugunu ogrenseydim ,baglayacaktim ama bulamiyirum hiiic biyerde

ewet pakette soketler war ama ne yaziiki lcd icin soket uretmemisler.fabrika ile iletisime gectim ,uzgun olduklarini ve teyibi tekrar gondermemle para iadesi yapacaklarini soylediler.kabul etmedim ,sadece 6 sterlinlik hediye yollicklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum tam anlatamadım sanırım. Adım adım şöyle olması lazım;

• Aracın teybi ve klima LCD ekranı ayrı parçalar.
  • Teyp için büyük soket ve LCD ekran için de küçük bir soket geliyor. Ayrı ayrı.
  • Sen araçtan gelen büyük soketli kabloyu yeni teybine takacaksın.
  • Daha sonra LCD ekranı orjinal teybinden ayırıp yeni aldığın teyp ile gelen montaj parçası ile yeni teybin üstüne takacaksın. 
  • Araçtan gelen kabloyu yine bu LCD'ye bağlayacaksın. 
  • Yani senin aldığın teybin içinde zaten LCD için kablo olmayacak.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Serdar Ç. :

Dostum tam anlatamadım sanırım. Adım adım şöyle olması lazım;

• Aracın teybi ve klima LCD ekranı ayrı parçalar.
  • Teyp için büyük soket ve LCD ekran için de küçük bir soket geliyor. Ayrı ayrı.
  • Sen araçtan gelen büyük soketli kabloyu yeni teybine takacaksın.
  • Daha sonra LCD ekranı orjinal teybinden ayırıp yeni aldığın teyp ile gelen montaj parçası ile yeni teybin üstüne takacaksın. 
  • Araçtan gelen kabloyu yine bu LCD'ye bağlayacaksın. 
  • Yani senin aldığın teybin içinde zaten LCD için kablo olmayacak.

Ewwt.ben aslinda anladim ama kendimi  tam anlatamadim ),)

Benim yeni teyip ve arabanin soketi ayri .ama fabrika birlestirici yollamis.o yuzden baglantisi kolaydir.

Paket iceriginde amfi soketi radio soketi vb war ama .lcd soketini takabilecegim soket yok .

Lcd calismadigi icin,klima ayarlari yok,yol yardim ,saat hicc bisi cikmiyor.

Mazda servislerine bile mesaj attim .yardim yok henuz:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Mavi kablolarin biri + diyeri - olduğunu buldum ve diyer kablolarida çözünce yazicam

Panele işik geliyor ve sadece turuncu yaniyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...