Jump to content

Boyasız kaporta düzeltme (mini onarıma dahil etmiyorlar)

M4zd4ever
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazdasever arkadaşlar,

Geçen hafta fark ettiğim sebebini, nerde ve ne zaman olduğunu bilmediğim küçük bir çizikle karşılaştım aracımda. (arka sağ kapı)

Pasta ile çizgiyi giderdim. Astar kalkmamış. Ancak göçüğün çekilmesi gerekiyor.

Kasko firmasının anlaşmalı olduğu autoking ile görüştüm azami 5 cm'e kadar mini onarıma girdiğini söylediler. Burası 15-20 cm. Şikayetvar.com'daki yorumları okuyunca da bu firmadan vazgeçtim.

İstanbul'da boyasız kaporta düzeltme işi yaptırıp memnun kaldığınız  ve fiyat konusunda uçup kaçmayan yer var mı, paylaşabilir misiniz?

selamlar,

IMG_9532.jpg

IMG_9533.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Autokıng kadar uyanık fırma bi yok güvenmeyın kesınlikle. Aracımın tamponunu köpek ısırmıştı sol tarafını, sağı da boyayın dedım sırıtmasın karşıdan araca bakınca. Yok olmaz dedıler mini onarımdan yapamayız dedıler. Sonra hemen fıyat verdıler 600 tl ye komple tamponu , 350 tl ye sağ sol tamponun üst kısmını yaparız. Mini onarım olmaz dedıler. 2 hafta sonra başka bir müşterı temsıcıne gıttım, o çocuk halederız abı 2 boya hakkın gıder dedı mini onarımdan, hiç para mevzusu yapmadı. İçerdekı usta ıle gorusme yaptım. Bunlarda adet abı yok boya tutmaz yok boya sırıtır dıyerek musterıyı komple parçayı boyayalım dıyerekten fıyat verıyorlar 😉 Mini onarımdan caydırıyorlar dedı Ve hakıkatten de gercek. Ön tamponum boyandı bugun ve sabah aracı bırakırken sol çamurluga local boya atın dedın ve yıne mını onarım hakkınız karsılamaz 400 tl dedıler. Aksam aracı almaya gıttıgımde işi yapan usta abı keske burayı da yapsaydık dedı o kadar boya hazırladık dedı . Sonra musterı temsılcıyle tartıstım ve gun aldım mını onarımdan yapılcak 

Anlamadıgım bunlar kasko sırketınden para almıyor mu nıye ılla dıretıyorlar nakıt bu kadara yaparız. Kardesım nakıt yapsam sana gelmem zaten sanayı de on numara ustalar var.

Sanayıye mı gıttık kurumsal (sözde) bi firmaya mı bellı degıl Güven sıfır.!!!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecmis olsun oncelikle. İstanbul'da Avrupa yakasinda Maslak civarinda epey buyuk bir sanayi vardi, hatta EVO servisine de yakindi. Oranin icinde BOM (boyasiz  onarim merkezi) diye bir yer vardi, google mapste aratinca cikiyordu. Telefonunu ozelden atiyorum, ben memnun kalmistim zamaninda, anlastigimiz paradan daha azini almisti "daha yola gidecekmissin sen, bu da sana kalsin" diyerek... Beklerken de ikramlari boldu, candan yaklasmisti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasko firmalarının anlaştığı mini onarım ağları müşterileri tamamen ücretli onarıma yönlendirmek üzerine çalışıyor. Kaskodan yaptırmak istersen bir ay sonrasına, bilmem kaç gün sürecek şekilde gün verirken, parayı bastırınca bu süreler inanılmaz kısalıyor. Yoğunluk şikayetleri hemen bitiveriyor. Bu yüzden mini onarım klozu bana hikaye gibi geliyor. Geçmiş olsun, en pratik çözüm işinin ehli bir boyasız onarım yapanlara yaptırmak dediğiniz gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...