Jump to content

Mazda 3 mini stepne

Bora Yetkin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Hiç kullanmadığım Hankook S300 T125/70R16 96M mini stepne'yi araç değişikliğinden dolayı satıyorum.

Gebze organize'den gün içinde elden alınabilir.400TL

20181224_102001.jpg

20181224_102011.jpg

20181224_102018.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba,

2017 mazda3 refleks için uygunmudur? mevcut lastik çapı (205/60/r16. gijon ölçüleri hakkında bir bilgim yok yanlız.

bende gebze osbdeyim 05303907983 nolu telefondan görüşebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ooo bana yakın bayağı bir Mazda kullanıcısı varmış. @Bora Yetkin aracı değiştirmişsin.. Geçen gün bir beyaz CX-3 gördüm.. Shell-Balkan petrol önünden geçerken..Muhtemelen sendin. :) Hangi bankadaydın? Belki de şirket olarak çalışıyoruz sizin şube ile. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, İlhan :

Ooo bana yakın bayağı bir Mazda kullanıcısı varmış. @Bora Yetkin aracı değiştirmişsin.. Geçen gün bir beyaz CX-3 gördüm.. Shell-Balkan petrol önünden geçerken..Muhtemelen sendin. :) Hangi bankadaydın? Belki de şirket olarak çalışıyoruz sizin şube ile. :)

Yakın derken ne kadar yakınız acaba?Bu arada henüz bu taraflara gelmedim araçla genelde şirket aracıyla geçiyorum oradan 875bg clio ile:)

Konuyada ekleme yapayım bu arada;

Geçen gün Costal3 ile lastikçide buluşup deneme yaptık.Stepne Bijon delikleri tam oldu ancak orta göbek deliği bir miktar büyük geldiği için uymadı.2017 mazda3 refleks için uygun değil acaba diğer donanımlara da mı uymayacak bilemedim açıkçası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.12.2018 at 10:22, Bora Yetkin :

Yakın derken ne kadar yakınız acaba?Bu arada henüz bu taraflara gelmedim araçla genelde şirket aracıyla geçiyorum oradan 875bg clio ile:)

Ne kadar yakın... Şhell Balkan petrole yakınım... Kartal Kimya'dayım.. SCA Yıldız yanı Yorim Cam karşısı oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

03.01.2019 at 16:13, İlhan :

Ne kadar yakın... Şhell Balkan petrole yakınım... Kartal Kimya'dayım.. SCA Yıldız yanı Yorim Cam karşısı oluyor...

Clariant kimya gosb icindeyim bende😁

Araba ve sektör tuttu meslek nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
05.01.2019 at 20:20, Bora Yetkin :

Clariant kimya gosb icindeyim bende😁

Araba ve sektör tuttu meslek nedir?

Finans-Muhasebe :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi