Jump to content

2009 Mazda 6 Far Problemi

Brkcn54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar. Aracımda işaretlediğim yerde h11 ampül bulunmakta selektör yaktığımda buranın yanması gerekiyormu. Resimde uzunları yaktım Xenon uzun moda geçmesine rağmen h11 ampülde bir hareket olmadı. Röle ve sigorta sağlam.

IMG-20181224-WA0095.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

Orası park ampulü olabilir. Far anahtarını parka alıp deneyin.

Park olan yeri şuan yanıyor yuvarlak içine aldığım resimde yanan küçük yer park. Onun tam üstünde bir yer daha var içindeki ampülleri yeni . Eski çıkanlar Philips H11 di yeniledik fakat bu dediğim yerde herhangi bi yanma durumu yok ve resimde suan uzunlar açık xenonların uzunu yanıyor durumda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enteresan bir durum. Araca sahip olanlar cevaplayacaktır. Önceki nesil olsa sisler de fardaydı sis derdim de, 2. nesilde aşağı alındı diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

Enteresan bir durum. Araca sahip olanlar cevaplayacaktır. Önceki nesil olsa sisler de fardaydı sis derdim de, 2. nesilde aşağı alındı diye biliyorum.

Evet sisler aşağıda ama bunlar nedir çözemedik farları yeniledik sigortası sağlam ama derdi nedir yada nasıl yanar anlayamadık .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevabı bulduk. Bu modelde ki farlarda sağa sola dönerken yanan bir ampul varmış bu işaretlemiş olduğum yerde ki ampulde o yermiş. Şöyle ki ben her döndüğümde o yanan lambanın farkındayım fakat öyle bi yapmışlar ki sürekli en alt kısımları aydınlatıyor ve bende sis farlarının yanında bi yerde viraja duyarlı lambaların olduğunu sanıyordum . Lakin sis farının orada değil üst kısımda xenonların yanında park lambalarını üstüne konumlandırılmış. Şimdiden inceleyen yorum yazan okuyan herkese teşekkürler :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...