Jump to content

1991 Model Mazda 626 Bagaj amortisörü ve sağ ön su alma problemi

mazda62691
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba. 1991 model Mazda 626 2.0 sahibiyim. Bagaj kapağını kaldırdığım zaman havada takılı durmuyor ve hızlıca üzerime kapanıyor. Bu konuda bir öneriniz olur mu? Yedek parçacılar ellerinde böyle bir malzemenin olmadığını belirttiler. İnternette Tempranın amortisörlerinin benzer olduğuna dair bir yazı gördüm ama doğruluğundan emin olamadım. Diğer bir konu sağ ön yolcu tarafından torpidonun üzerinden paspas üzerine su aldığını gördüm. Kalorifer ısıtıyor. Dışarından giren bir su. Bu 2 konu hakkında tecrübelerinizi ifade ederseniz mutlu olurum. Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gümüşlü otomotiv tuncay usta. konya'daki bu ustaya telefon açıp, sorabilirsiniz. eskiden mazda servisliği yapmış bir işletme elinde olabiliyor bazen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.mazdaparca.com/urunler/626-iii-hatchback-gd-2-0-12v/mazda-626-bagaj-amortisoru-takim-88-91gd

Burada takım olarak var. 

Kaloriferin ısıtması kaçırmadığı anlamına gelmiyor. Önce bu durum çözülmeli. Sonra nereden kaçırıyorsa ona göre bakılır. İyi bir usta suyun nereden geldiğini bulur. Aracın su alması çok sinir bozucu geçmiş olsun. 

IMG_0747.thumb.JPG.5aa4fecb94b113328bfb670f35bfea16.JPG

Şu da şurada kalsın :) Çok özledim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amartisör mevzusu çözüldüğüne göre ben su alma problemine odaklanmak istiyorum bahsi geçen su yağmursuz günlerdede oluyorsa kalörifer peteğidir lakin sadece yağmur yağdığında oluyorsa dışarıdan alıyordur, o kısımada dışarıdan sadece ön camdan veya havalandırma kanallrından su alıyor olabilir .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...