Jump to content

Satılık Otomasyon ve Atölye Malzemeleri

serkan306

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar birkaç yıl önce iş yeri açmıştık ve orada prototip olarak bir makine yapmış ve denemelerde verim alamamıştık. Bu makinenin panosunda kullandığımız PLC, analog çıkışlı yan modül, sürücü, dokunmatik ekran, indikatör, solid röle, güç kaynağı vs. gibi otomasyon malzemeleri, TİG kaynak makinesi, lokma takımı, TİG kaynak telleri vs. atölye malzemelerini satışa çıkardım. Bazı malzemeleri sahibinden.com'da satışa koydum, bazılarını henüz koymadım. Açık ilanlarıma buradan ulaşabilirsiniz. Almayı düşünen arkadaşlar olursa pazarlık payı vardır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomasyon üzerine değil de daha düşük akımlı işlerde çalışıyoruz ama tanıdığım otomasyonculara linki göndereceğim. başka el aletleri varsa ilgilenebilirim sevgili serkan. fiyatlara kdv dahil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27.12.2018 at 15:01, Mehmet Özdemir :

otomasyon üzerine değil de daha düşük akımlı işlerde çalışıyoruz ama tanıdığım otomasyonculara linki göndereceğim. başka el aletleri varsa ilgilenebilirim sevgili serkan. fiyatlara kdv dahil mi?

Genişlet  

Bu hafta sonu kilere bakacağım, anahtar, alyan takımı gibi ekipmanlar olması lazım. Bazılarını kendimize ayırırım, bana fazla gelecekleri ilana koyarım :) Şahıs olarak sattığım için KDV yok :P 

27.12.2018 at 20:57, tansu87 :

Ulaşılmıyor ilana

Genişlet  

Evet baktım bende de çıkmadı, buradan girebildim. Telefondan giriyorsanız, link uygulamaya yönlendirirse uygulama açmıyor, web tarayıcınızdan girmeyi deneyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...