Jump to content

Hibe mazda 3 aksesuarları

honuuu

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar uzun süredir uğramıyordum foruma, bu uğrayışımda da ihtiyacı olan birilerine faydam dokunur umarım 

Bodrumu düzenlerken kutulardan birinden bulduğum eski aracım 2010 model hb mazda 3'ten kalma bi kaç parça var, eskişehir içi eldem teslim alabilecek arkadaşlara ücretsiz verebilirim 🤪

HB modeller için uygun tak çıkar güneşlikler. Yan güneşliklerden birinde ufak bir yırtık var.

HB modeller için uydun Visual Garage SharkFin Anten

Yazlık orijinal paspaslar.

Hafif ezikleri olan ama kullanılabilir durum da zincir seti. Car messe 100 numara, uyumlu olduğu ölçüler kutu üzerinde yazıyor resim aşağıda.

Yerine metal ledlilerini taktığım için kenarda duran siyah kapı eşikleri

Yerine gri kaplamalılarını taktığım için kenarda duran siyah kapı kolu tutamakları 

Tamir ettirip kullanabilecek varsa dokunmatik ekranı çalışmayan android double din

Gaz Fren pedalı kauçukları

Bagaj zemin halısı (sadece halı altındaki sert kısım yok)

Arka koltukların baş dayamalıkları

Lastik değiştirme seti (kriko, bijon anahtarı vs )

Logolu plakalık vidaları

Led ampüller vs vs.

IMG_9788.JPG

IMG_9789.JPG

IMG_9792.JPG

IMG_9794.JPG

IMG_9803.JPG

Android Double din ekranın dokunmatiği zort

IMG_9799.JPG

IMG_9800.JPG

IMG_9801.JPG

IMG_9802.JPG

Siyah plastik kapı eşikleri, kapı kolu tutamakları, pedal kauçukları.

IMG_9808.JPG

IMG_9809.JPG

IMG_9810.JPG

Bagaj halısı, arka koltuk kafa dayamalıklar, kriko vs

IMG_9811.JPG

IMG_9812.JPG

IMG_9813.JPG

IMG_9814.JPG

IMG_9815.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Maşallah hocam. Düşüncenize sağlık.

Aracımda orjinal çeki demiri ve kriko kolu, bijon anahtarı yok, kriko kolunu ve bijonu temin ettim, fakat çeki demiri yok. İhtiyacı olan biri olabilir diye düşünerekten sadece o vidalı çeki demirine talibim. Seti bozmayım diyorsanız sete talibim. :) Bir de kapı kolu tutamaçlarına.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda aracınızı sattınızmı? Eğerki satmış iseniz, alan kışı için biraz üzücü olmuştur, aracın zorunlu donanımları var kriko, çeki demiri, arka koltuk başlıkları vs. keşke ulaşıp alan kişiye gönderebilseniz. Hurda olduysa yukarıda yazdıklarımı yok sayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Led ampülleri sedana uyumlu ise alabilirim.  Birde malum erzurumdayim her ne kadar kışlık lastiğim olsada zincirler lazım olabilir. Birde kauçuk gaz fren seti ayrıca plakalığa talibim. Biraz fazla oldu ama uygun görürseniz Kargo karşıdan ödemeli olarak gönderirseniz çok memnun olur teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Renegade :

Mazda aracınızı sattınızmı? Eğerki satmış iseniz, alan kışı için biraz üzücü olmuştur, aracın zorunlu donanımları var kriko, çeki demiri, arka koltuk başlıkları vs. keşke ulaşıp alan kişiye gönderebilseniz. Hurda olduysa yukarıda yazdıklarımı yok sayın.

Araç pert olmuştu 😅

Bir saat önce, abcsefa :

Led ampülleri sedana uyumlu ise alabilirim.  Birde malum erzurumdayim her ne kadar kışlık lastiğim olsada zincirler lazım olabilir. Birde kauçuk gaz fren seti ayrıca plakalığa talibim. Biraz fazla oldu ama uygun görürseniz Kargo karşıdan ödemeli olarak gönderirseniz çok memnun olur teşekkür ederim :)

Muhtemelen uyumludur ama eski nesil led ampüller çok performanslı olmuyor bilginize. Bir de logolu plaklık değil plaka vidası ama yine isterseniz  onlar da sizde👍

s-l500.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paspaslara da ben talibim.

Bu vesileyle benim de ücretsiz gönderim yaptığım eşyalar vardı. Konuyu bulamadım. Ama kalanları buraya yazayım.

1-Mazda 3 orjinal hoparlörler + soketleriyle

2-Mazda 3 jant göbeği kapakları (5,5 cm çapında)

3-Mazda 3 BL Teyp ve üst ızgara için piano black kaplama

4-Mini usb kabloları (Android şarj kabloları değil)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, honuuu :

Araç pert olmuştu 😅

Muhtemelen uyumludur ama eski nesil led ampüller çok performanslı olmuyor bilginize. Bir de logolu plaklık değil plaka vidası ama yine isterseniz  onlar da sizde👍

s-l500.jpg

Led ampüller Mevcut orijinalinden iyi ise makbüldür. Yani plaka vidalarına çok ihtiyacım yok esasen ama aksesuar amaçlı kullanılabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Lupara :

Bu vesileyle benim de ücretsiz gönderim yaptığım eşyalar vardı. Konuyu bulamadım. Ama kalanları buraya yazayım.

paspaslar da gitti,  emniyetli sürüşler. 👍

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Lupara :

Teyp orjinal mi? Aracımı yeni aldım üzerinde ekran var. Satıcıdan orjinalinide istemiştim serviste değiştirdim orda kaldı vs demişti. Halihazırda ihtiyacım yok ancak üzerindeki ekranın çalınma ve bozulma ihtimallerine karşı alabilirim. İlk aracımda da ekran vardı İstanbul’da çalınmıştı ekran, orjinal teybi o durumda çok işe yaramıştı. Ancak şunu da belirteyim şu an teybi olmayan yada bozuk olan varsa öncelik onların olsun değilse talibim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle tekrar geçmiş olsun . Lastik basınç sensörlerini almış olsaydınız ücreti karşılığında sizden isteyebilirdim. Yinede mertliğiniz için kendi adıma teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, honuuu :

paspaslar da gitti,  emniyetli sürüşler. 👍

Tesekkurler.

@abcsefa

Teyp yok. Teyp bolgesibe uygulanabilecek kaplama var. Cumlem biraz dusuk olmus galiba. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir hatırlatma yapayım. Android multimedyanın dokunmatiği çalışmıyorsa trackball mouse takarak da kontrol edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, Lupara :

Tesekkurler.

@abcsefa

Teyp yok. Teyp bolgesibe uygulanabilecek kaplama var. Cumlem biraz dusuk olmus galiba. 

teyp ve kaplama diye anlamıştım. Tamamdır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Lupara :

Jant göbeği ve piano black kaplamaya talibim eğer duruyorsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 dakika önce, Birkan :

Jant göbeği ve piano black kaplamaya talibim eğer duruyorsa

Özelden ad soyad ve adres bilginizi gönderin, yarın kargoya vermeye çalışayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kullanmadığınız parçaları ücretsiz olarak diğer kullanıcılara göndermeniz ( bunları kargoya vermek bile bir iş ) taktir edilecek örnek bir davranış. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...