Jump to content

Bagaja Elastik Kordon Takmak

AKayhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Gecenin bu saatinde araca inmeye üsendim ve belki bilenler vardir diye burada sormak istedim.  Mazda 3 bagajinda ucu kancali elastik kordonlardan (Ingilizcede buna "bungee cord" deniyor) takmak için halkalar var midir?  Evde asagidaki elastik kordonlardan var.  Bagajda bunlar ise yarar mi, diye merak ediyorum.

bungee-cord.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Mazda41 :

Bir ara bizim birader asmıştı bezleri seriyordu kullanışlı oldugunu iddia ediyordu siz ne amaçla kullanacaksınız? 

Uzun yola giderken bagajdaki esyalarin yer degistirmesini önlemek amaciyla bu kordonlar.  Eger bagajdaki esyalar virajlarda falan yer degistirirse aracin agirlik merkezi de yer degistirir ve bu da viraj dinamiklerini olumsuz etkiler.  🙂

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, AKayhan :

Gecenin bu saatinde araca inmeye üsendim ve belki bilenler vardir diye burada sormak istedim.  Mazda 3 bagajinda ucu kancali elastik kordonlardan (Ingilizcede buna "bungee cord" deniyor) takmak için halkalar var midir?  Evde asagidaki elastik kordonlardan var.  Bagajda bunlar ise yarar mi, diye merak ediyorum.

bungee-cord.jpg

Arka koltukların sırtlıklarında var kanca yerı heçbeklerde bir de bagajın sag sol tarafından alt köşede kapakcıkları acın kanca askı yerı var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bagajda koltuklarin arkasinda bunlari asmaya yer var, bende de bagaj filesi asili hatta. Ama bagajin zemininde var mi bilmiyorum, bakmak lazim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...