Jump to content

internetten lastik satın almak

tansu87
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 dakika önce, tansu87 :

Ben o olayı gy’de hatırlıyorum. Yerli üretim oemleri piyasaya diye sattılar. 4-3 kanal karıştı sıkıntı oldu. Ama yine de aradım lastikcim’i. Sordum. Hankook’ta 3 kanallı model şu an sadece ....eco’da var dedi. Prime 3’ler 4 kanallı dedi. Alayım maden öyle. Kafamı daha çok karıştırmayayım

Yılı da 2018se alın bence ama 2017 ise, totalde 50 TL fazla verip 2018 olanı alın derim. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, serkan306 :

Yılı da 2018se alın bence ama 2017 ise, totalde 50 TL fazla verip 2018 olanı alın derim. 

Eyv tşkler bilgiler için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Montimpex :

Bu sitelerden lastik alanların yorumlarında çoğunlukla şu şikayet var: lastikler ambalajsız geliyormuş.

bu duruma pek anlam veremiyorum adamlar nasıl bir paketleme yapacak koca lastiğe..Onlar zaten çamurda, tozda toprakta gitsin diye üretilmiş.. Kauçuklar cillop gibi tertemiz, sıfır kokusu ve etiketleri üzerinde. kapına kadar tertemiz koca 4 lastiği hem de ucuza getiriyorlar.. 

adam hala ambalajın peşinde. 

Ambalajsız gelen lastikler riskli; nakliye sırasında içerisine bir metal parçanın (keskin kenarlı olursa daha riskli), veya su veya nem girmiş olsun, lastikleri jantlara takan elamanların ne kadar kalifiye olduğunu tahmin edebilirsin, helede bizim ülkemizde. O süratle dönen lastikteki o metalin vereceği zarar veya su ve nem'in hava içinde bulunan oksijenle birleşmesi sonucu iç kısımda oluşturcağı hasarı tahmin edebilirsiniz. Bazen lastikcimde lastiğin iç kısmında paslı bölümler görürdüm, sorduğumda hocam içine su kaçmış veya nemli yerde bırakılmış derlerdi ustalar. Ambalaj şart. Ucuz satıyoruz diye ambalaj yapmayı masraf ve zahmet olarak görüyor satıcılar. Avrupada olsa, şikayet anında değerlendirilir. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Renegade :

Ambalajsız gelen lastikler riskli; nakliye sırasında içerisine bir metal parçanın (keskin kenarlı olursa daha riskli), veya su veya nem girmiş olsun, lastikleri jantlara takan elamanların ne kadar kalifiye olduğunu tahmin edebilirsin, helede bizim ülkemizde. O süratle dönen lastikteki o metalin vereceği zarar veya su ve nem'in hava içinde bulunan oksijenle birleşmesi sonucu iç kısımda oluşturcağı hasarı tahmin edebilirsiniz. Bazen lastikcimde lastiğin iç kısmında paslı bölümler görürdüm, sorduğumda hocam içine su kaçmış veya nemli yerde bırakılmış derlerdi ustalar. Ambalaj şart. Ucuz satıyoruz diye ambalaj yapmayı masraf ve zahmet olarak görüyor satıcılar. Avrupada olsa, şikayet anında değerlendirilir. 

@mutlu dayanamadım gy egp aldım :) n11’den aldım. 4 kanallı almanya üretimi 35.hafta/2018 ve subap 1 yıl yol yardım hediyeli. Zubizu 22 lira indirim yaptı. 45 de bonus karta bonus aldım. Bana geldi 1200’e. Bi takma parası verecem artık. 

Bu lastiği tyreview’deki yorumlara göre aldım. Konfor, uzun ömür konusunda herkes memnun. Islak zemindeki testleri iyi. İnş memnun kalırım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastikler geldi. Ankara bilal yüksel oto’dan geldi. 1 sene yol yardım da verdiler. 4 sibop hediye. Paket de özenliyli. Almanya 35.hafta 2018 üretim. Gayet sağlıklı alış veriş oldu. Tavsiye ederim. 

938B4A0B-0576-4575-BDB6-D5DEED029A86.jpeg

8FD5D7D1-5B29-4645-9C45-74EEEAE21E04.jpeg

2234F781-DC74-4144-9762-01D7EEEC3E53.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız eskitin :) 

Benim aldığım da zannedersem aynı üründü. Ancak Polonya üretimiydi. Almanya ya da Polonya üretim olması kaliteyi etkileyen bir şey mi? Bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, abcsefa :

hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız eskitin :) 

Benim aldığım da zannedersem aynı üründü. Ancak Polonya üretimiydi. Almanya ya da Polonya üretim olması kaliteyi etkileyen bir şey mi? Bilgisi olan var mı?

Tşk ederim :) polonya üretimler de satılıyor ama farkını bilmiyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baya hafif lastiktir EGP'ler, yanaklar da yumuşaktır. Muhtemelen sizin Michelinler de bizimkiler gibi sertleşmiştir, ondan sonra tutuş ve frenler baya iyileşir. Hayırlı olsun.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Leanback :

Baya hafif lastiktir EGP'ler, yanaklar da yumuşaktır. Muhtemelen sizin Michelinler de bizimkiler gibi sertleşmiştir, ondan sonra tutuş ve frenler baya iyileşir. Hayırlı olsun.

Bazen iyi tutuyor bazen hiç beklemediğim yerde kızaklıyor primacy 3. Çözemedim. 2015 üretimiydi ve lastik üstünde kılcal çatlak çoktu.

Aracı en fazla 4 sene daha kullanacam. Tam da bi lastik ömrü. Kullanma süremin ortasında değiştireceğime başında değiştiririm daha iyi dedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, tansu87 :

Bazen iyi tutuyor bazen hiç beklemediğim yerde kızaklıyor primacy 3. Çözemedim. 2015 üretimiydi ve lastik üstünde kılcal çatlak çoktu.

Aracı en fazla 4 sene daha kullanacam. Tam da bi lastik ömrü. Kullanma süremin ortasında değiştireceğime başında değiştiririm daha iyi dedim. 

Yol kalitemizden ve asfalt üstündeki tozlardan o durum. Boşuna lastikte sorun arama benim contiler de öyle. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastikte, eğerki çok uzun süre geçmemişse, kılcal deformasyonun oluşması genellikle, ağır atmosferik şartlar, çok sıcak ve aşırı soğukta kalması, ayrıca düşük basınçla uzun süre kullanmak (basınç kontrollerini geç yapmak, konfor amaçlı veya yanlış bilgi ile yağışta iyi yol tutar mantığı ile lastik basıncını düşük tutmak) çatlakların erken oluşmasına sebep oluyor. Aynı lastiği ben 4,5 senedir kullanıyorum, daha üzerinde bir tane bile kılcal çatlak yok.  Araç yol tutuşu ile ilgili herşeyi lastiğe bağlamak yanlıştır; yol şartları, iklim, asfalt kalitesi, yağış veya araçların yollara motorin ve yağ akıtmaları sonucu oluşan gizli tehlikeler (toz, ince çamur dahil) araç tutuşunu doğrudan etkiler. Daha önceki kullandığım yaklaşık 10 araçta ağırlıkla prelli olmak üzere, değişik lastik çeşitleri kullandım. Kesinlikle michelin daha yumuşak, ses desibeli düşük ve frenlemesi daha başarılı buldum.  Ayrıca dünya lastik üreticileri ve diğer kontrol ve denetim merkezleri daha önce ömrü 5 yıl olan süreyi, bir süre önce tarihi tam  hatırlamıyorum 7 yıla çıkartılmış durumda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok sıcak derken, uzun süre araç park halinde, sabah güneş vurmaya başlıyor, akşama kadar yaz sıcağında fırınlanmış anlamında demek istedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24.01.2019 at 12:56, tansu87 :

O bu degıl de lastıklerı bedava aldınız kurban bayramından sonra aldım 2 adet 800 tl verdım 2 daha alıyım arkalara 315 uygun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, ozgur35 :

O bu degıl de lastıklerı bedava aldınız kurban bayramından sonra aldım 2 adet 800 tl verdım 2 daha alıyım arkalara 315 uygun :D

Doların 6-7 lira olduğu zamanlar :)

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastikçiyle yaptığımız sohbetten alıntı yaparak internetten nasıl ucuz lastik satıldığı hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Gittiğim lastikçi de bridgestone bayisi. 

Üç yol var. 

1- batan bayilerden ucuza lastik alıyorlar. Lastikçiler yüklü mal çektiği için ve çeklerin vadesi gelene kadar satamadığı zaman lastikleri ucuza elden çıkaran bayi ya da tali bayi çok oluyor. 

2- direkt ithalat. Distribitörü aradan çıkarıp direk lastik getirtmek bazen daha avantajlı oluyor.

3- en acısı bu. Lastik soygunları. Ben lastikçiye abartma dedim ama sonradan google’a yazınca çıkan haber sayısını gördüm. Lastik depoları çok sık soyuluyor. Hatta gecede 10 lastik deposu birden soyuluyor. Bu lastikler sonra tali bayilere ucuza satılıyor. Öyle ki, aldığı faturadan fazla fatura kesen bayiler bile oluyor dedi. 

Durum bu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Renegade :

HB, Gitti gidiyor, N11 gibi siteler 3. maddedeki ürünleri satamaz, satmaz. Enazından bilerek yapmazlar.

Neden satamaz? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kurumsal kimlikeri olduğu için, tespit edilirse çalıntı mal sattığı sorun büyür, bu siteler ayrıca garantili ürün satmak zorundalar, telefon sipariş verip, içine kolonya, krem veya salatalık gönderen siteler değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Renegade :

Kurumsal kimlikeri olduğu için, tespit edilirse çalıntı mal sattığı sorun büyür, bu siteler ayrıca garantili ürün satmak zorundalar, telefon sipariş verip, içine kolonya, krem veya salatalık gönderen siteler değil.

Ben de internetten aldım. Garanti belgesi, fatura ve hatta 1 yıllık goodyear yol yardımı da aldım. Ama satıcının çalıntı mal satıp satmadığını bilmiyorum. 

Dediğiniz kurumsal kimlik sadece internet için değil, fiziki mağaza için de geçerli. 

1- piyasada 550-600₺ olan ürünü ben internetten 310₺ nasıl aldım? 

2- şirket aracım varken türlü lastikçiye girdim istanbul’da. Onca lastik taktırdım. Hiç mi denk gelmez, ucuz lastik. Yok, Gelmedi. Kim satıyır bu çalıntı lastikleri o zaman. Birileri satıyor işte

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...