Jump to content

Mazda MX-5 SoftTop tente kedi problemi

Zafzaf
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kapalı otoparka aracımı bıraksam da,  aracımın tentesini kedilerin yatak olarak kullanmasını engelleyemiyorum.  Kapalı otoparkta bile kediciğin biri haftada bir kaç günü gelip güzelce tüylerini ayak izlerini bırakıp aracımın tentesini perişan halde bırakıp gidiyor. Çözüm olarak şu an için half-coverla tenteyi kapatarak çözüm buldum. Durmadan ört kaldır durumu rahatsız edici. 

Raptiyeli kartonlar kullanmış bazı internette kullanıcılar dışardan çok sevimli gözükebilecek bir çözüm gibi durmuyor. Hayvan sever biriyim. Kimsenin tepkisinide çekmek istemiyorum böyle bir çözümle. Fikri olan var mı arkadaşlar, tavsiyelere açığım.

IMG_20190119_205415.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alttaki video efsaneymiş :D 

benim aracın üzerinden de malesef kuş pisliği eksik olmuyor. yıkatıp geliyorum 1 saat sonra kontrol ettiğimde mutlaka var. tavan tente olmadığından sadece kediler gezerse o zaman yıkatmıyorum, güzel görünüyo pati izleri :D zaten araba çok ısındığından park ettikten sonra arabadan inmeden bi kedi gelip kaputa oturmak çin beklemeye başlıyo :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Naftalin koyabilirsin  küçük kutunun içinden fındık büyüklüğünde yaklaşık 8 adet çıkıyor eşit aralıklarla aracın üzerine yerleştir kesinlikle kedileri uzak tutacaktır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Naftalin iyi bir çözümdür. Ayrıca çöp poşetini kesip tente üzerini kaplayacak şekilde yayarsanız ekstra yardımcı olacaktır. Kediler poşet üzerine yatmaktan pek hoşlanmazlar... daha önce motosiket selesi üzerinde denemiş ve sonuç almıştım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle, garaj veya diger bir kapali yerde duran araç, açikta park eden araçtan bin kat daha iyidir.  Aracinizin kapali otoparkta durmasi önemli bir nokta.  Ikinci olarak, üzerine kedi yatmayan araç, kedi yatan araçtan daha iyidir.  Buralarda hemfikiriz.  Ben sahsen sizin half-cover'i pek begendim.

Internette "what repels cats" diye bir arama yaptim.  Kedilerin hoslanmadigi karabiber, sarimsak, sirke, gibi ürünler öneriyor.  Sirkeyi 1:1 oranda suyla karistirarak bir sprey yapabilirmissiniz.  Half-cover'i bu karisimla spreyleyebilirsiniz.  Ayrica, kahve de sevmiyorlarmis ama kahve biraz pahalli bir ürün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...