Jump to content

Sanayideki ustaların tuzagına düşmek

Mertahmeth
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar yarın sanayiye gidicem 4 cam otomatiğim yavaş inip kalkıyor ve şoför tarafından bazıları inmiyor 

km ve ibrem çalışmıyor el freniim çalışmıyor 

merkezi kilitten kapılardan bir tanesi tek kitleniyor

sizce masrafı nedir tuzağa düşmek istemiyorum yüksek paralar ödemek istemiyorum aracım 626 91 model

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle 4 camın yavaş inip kalkmasına sanayide yapılacak birşey yok, camların fitillerini ve camın sürtündüğü keçelere slikon sprey sıkarak bu sorunu çözebilirsin.

KM ibresinin durumu ne bilemiyorum ibrenin sorunlu olduğunu sanmam ama km halatının değişmesi gerekebilir. Fiyatı konusunda birşey diyemeyeceğim.

Merkezi kilidin çalışmamasının sebebi hemen direksiyonun altındaki bir beyin bu beyin değişmesi gerekebilir benim arabadada aynı sorun oldu bir tofaş merkezi kilit beyni taktım uzaktan kumanda ile 4 ü açılıyor ama direk şöför tarafından ahantar ile sadece şöför tarafı açılıyor sende bu sorunu böyle çözebilirsin en fazla 50 tl maliyeti olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler yanıtn için ben pek anlamıyorum arabadan bozmamak için sanayiye götürmek mecbur km halatım bir parçası kopmuş ne yaparım bilmiyorum merkezi kilit içinde acaba pil mi zayıf 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merkezi kilit için iyi bir elektrikçiye gitmelisin benim arabadada şöför tarafı açılıp kapanıyor ama diğer üç kapı sadece kilitliyor açılmıyordu ve bir aksesuarcı arakadaş ile birlikte bozuk olan beyni devre dışı bırakıp tofaş beyni taktım ama senin arabanın sorunu tam olarak ne bilemem , elektrikçi bulması gerekir.

Km halatını nette ararttırıp fiyatı hakkında fikir sahibi olabilirsin urfada bu halatı bulabileceğini sanmıyorum. Çıkmacılardadn da bakın belki orjinal çıkma bulursun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seneler içerisinde gösterge panelinde toz birikmis olabilir.  Bu nedenle aydinlatma zayiflayabilir.  Eger toz varsa temizlemek için gösterge panelinin sökülmesi gerekir.  Bu da ciddi bir is.  Ne kadar para alirlar bilemem.  Her durumda ustaya önceden fiyat sormak gerekir.  Bu dogal bir sorudur.  Kimse bir sürprizle karsilasmak istemez.  Bu arada, gösterge panel aydinlatma dügmesinin sonuna kadar açik oldugunu varsayiyorum.

Camlarin yavas inip kalkmasi bence pek sorun degil.  Sorun olan hiç inip kalkmamalari.  Bu da belki dügmelerden kaynaklanabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.02.2019 at 21:14, Mertahmeth :

Teşekkürler araştırcam peki gösterge panelimin ışıgı az yanıo onu nerden yaptırablrm 

Gösterge panelinin bir ışık ayarı vardır tabii senin arabada varmı bilmiyorum belki o kısılı kalmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...