Jump to content

Ipod Audio Kit Montajı [Resimli Anlatım]

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yararlı bilgiler için teşekkürler.Yalnız ilk paragraftaki ses kalitesinde düşüş yaşanmıyor cümlesi açarmısın.Sonuçta herkesin bildiği gibi Mp3 olayı başlı başına ses kalitesinde kayıp demektir.Ses yüksekliğinimi ifade etdin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• OveRMinD

6

• SWeeT6six6

12

• Limpony

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

mp3 var mp3 var Murat Abi, 320 kbps mp3'ü dayadın mı iPod'a opera gibi dinlersin... :)

Ha standart 128'liklerin de yolda pek bi fark yaratacağını zannetmiyorum, sonuçta sen daha iyi bilirsin tabi ama mükemmel akustiği olan bi salonda dinlemiyoruz müziği, yol sesi, rüzgar sesi, etraftaki trafiğin sesi filan CD'yle 128'lik mp3 arasındaki farkı perdeler gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okancım tabiki arabada müzik dinlerken bir sürü faktör kaliteyi etkiler.(yol sesi,vb.)

Ben genel olarak söyledim.Benim anlayışıma göre mp3 320 'de yapsan sıkıştırılmış format olduğundan kayıp kaçınılmazdır.Bu farkı kaliteli bir sisteminde daha iyi anlarsın.Hatta tam tersi bir örnekte vereyim,şu anki audio cd formatı 44.1khz-16 bit.Audio cd formatını 96 khz-24 bit'e çevir ,duyacaksın çok daha kaliteli olacak.Tabi normal bir cd playerde dinleyemezsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat abi benim kastım aslında 128kbit mp3 = cd kalitesi varsayımıylaydı. Ama dediğine göre aynı değilmiş.

Bir de tabii ki stereo müzik dinleme keyfinden mahrum bırakmaması var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...

eline emeğine sağlık...

bir sorum olacak bır arkadas yardımcı olursa sevınırım ... cd çalara takılan şu beyaz soket(ıpod baglantısı) kit le mi geliyor? birde turkıyede bızım kuzulara uygun kıtlı satıs yapan bır yer varmı??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eline emeğine sağlık...

bir sorum olacak bır arkadas yardımcı olursa sevınırım ... cd çalara takılan şu beyaz soket(ıpod baglantısı) kit le mi geliyor? birde turkıyede bızım kuzulara uygun kıtlı satıs yapan bır yer varmı??

Evet o beyaz soket ile geliyor.. Ipod yok bildiğim kadarı ile sadece XCarLink var . O da USB li..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kısaca yıne soket problemı hala cozulemedı yurt ıcı olayımız yok yıne :D alıstık ama yınede uzucu en sonunda sıyıracam gıdecem bır fıbercı bulacak kalıp cokturecem gıdıp bır elektronık fabrıkasına verecem soketı urettırecegım buna sılecek adaptoru ve ne kadar plastık parca varsa kalıbını dokturecem sonra satacak yemın ederım köşe olurum bunlar o kadar ımkansız seyler degıl ama ışte bıraz daha kızmam lazım >:(:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama işi bitiren soket değil ki o siyah cihaz.. Sadece soketle olacak iş değil...Sonuçta o cihazı CD çalar external cd changer olarak görüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanı tek cozum yurt dısındanmı almak bu kadar cozumsuz olmazkı bu kadar ufacık bır sorun... bırı de cıkıp getırtemıyormu? barı aramızda sıparış lıstesı yapsakta toptan sıparıs versek :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanı tek cozum yurt dısındanmı almak bu kadar cozumsuz olmazkı bu kadar ufacık bır sorun... bırı de cıkıp getırtemıyormu? barı aramızda sıparış lıstesı yapsakta toptan sıparıs versek :tey:

abi toptan siparis olmuyo cünkü faturada 100euro altı görünmesi önemli.. birden fazla ürün siparis edilirse 100euroyu cok gecer bırakmazlar büyük ihtimal gümrükte..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toptan sipariş olunca gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek. Bu yüzden mecburen yurtdışı sipariş ya da Türkiyeden USB li XCarLink (onda da stereo jug var , iPod bağlanabilir ama kontrol edilemez)..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kontrol edılemzse oda nır işe yaramaz >:( ne yapalım bır cengaverın cıkıp bunu turkıyeye getırmesını beklıyecegız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dedim 6 yıldır mazda kullanıyorum su plastık parça ve aksesuar olayında az kaldı sıyırmama karar verecegım ınternet uzerınden bır parça sırketı kuracagım az once dedıklerımı yaptırtacagım buna araba brandası hb3 lamba h11 lambalar sılecek fılan eklıyeceksın cok kalabalık tutmanada gerek yok ınan zengın olursun cunku koskoca turkıede yok sankı uzay arabası mubarek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...