Jump to content

Ipod Audio Kit Montajı [Resimli Anlatım]

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız ve cam filmlerinizin morarmış olmamasını önemsiyorsanız kaliteli bir yerde yaptırmanızı tavsiye ederim.

Eylül 2010 da aracı alır almaz 6 cama sonaxta cam filmi kaplatmıştım, solma renk değişimi vs yok, cam çıtalarının altında kalan kısımlarla aynı renk devam ediyor.

bir kaza bela olmaz ise 2 sene kullanmayı düşünüyorum. arabama boya koruma yaptığım yerde meguiars cam filmini önerdiler. 170-180 lira gibi bir fiyata yaparız dediler. biraz fiyat araştırması yaptıktan sonra uygun olan yerde yaptırmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• OveRMinD

6

• SWeeT6six6

12

• Limpony

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bende yılbaşı tatilini fırsat bilip ebaydan aldığım kablonun montajını yaptım

Media tuşu aktif oldu ekranda aux yazıyor ve ses gayet net

Bardaklığın oradan kabloyu çıkardım küçük bir plastik var orjinal yeri orası galiba oraya bir aparat takacağım kulaklık girişi orada olacak direk

pap0.jpg

h5gp.jpg

tmli.jpg

x0m5.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Merhabalar,

Bu yaz aldığım 2004 model mazda 3 için usb ve jak çıkışlı bir sistem arayışına girdim. Araçlarında Media butonu olanlar sadece bir aux kablosu ile durumu çözmüşler ama araştırdığım kadarıyla Tape /MD butonu olanlarda bu iş bu kadar basit değil. CD changer olarak tanıtılan aparatlar mevcut web sitelerinde ama benim aracım için hangisi uygundur bir türlü emin olamadım.

Aynı şekilde Tape/MD butonu olan mazda 3 kullanıcılarında böyle bir sistem uygulayan varsa kendisinden biraz bilgi almak isterim. Benim için en önemlisi usb bellek ile müzik dinleyebilmek, jak çıkışıda olsa fena olmaz tabi ama öncelik USB.

Bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Bu yaz aldığım 2004 model mazda 3 için usb ve jak çıkışlı bir sistem arayışına girdim. Araçlarında Media butonu olanlar sadece bir aux kablosu ile durumu çözmüşler ama araştırdığım kadarıyla Tape /MD butonu olanlarda bu iş bu kadar basit değil. CD changer olarak tanıtılan aparatlar mevcut web sitelerinde ama benim aracım için hangisi uygundur bir türlü emin olamadım.

Aynı şekilde Tape/MD butonu olan mazda 3 kullanıcılarında böyle bir sistem uygulayan varsa kendisinden biraz bilgi almak isterim. Benim için en önemlisi usb bellek ile müzik dinleyebilmek, jak çıkışıda olsa fena olmaz tabi ama öncelik USB.

Bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?

Mp3 cevirici aparat hepsiburadada var ancak sarki ismi  yazmadigi ve klasor secme sevenegi olmadigi icin ben onu almayi tercih etmedim. Aux kablosu ilr telefonu kullanıyorum . 200 tl aparata verene ladar 550 -600 tl civarinda guzel double teyipler var bence ondan almak daha mantikli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mp3 cevirici aparat hepsiburadada var ancak sarki ismi  yazmadigi ve klasor secme sevenegi olmadigi icin ben onu almayi tercih etmedim. Aux kablosu ilr telefonu kullanıyorum . 200 tl aparata verene ladar 550 -600 tl civarinda guzel double teyipler var bence ondan almak daha mantikli

Anladığım kadarı ile senin sistemde zaten media butonu olduğu için aux olarak bağlayıp kullanabiliyorsun. Ama araştırdığım kadarıyla media butonu yerine Tape/MD butonu olan sistemlere senin uyguladığın gibi aux girişi yapamıyoruz. Sahibinden de ilanı olan aparatlar ile ise cd changer olarak görüp harici cdrom gibi çalışıyor bu sebeplede bahsettiğin gibi şarkı ismi vb alamıyoruz.

Fazla masraf yapamıyacağım için bu şekilde aparatla çözmeye çalışıcam USB olsa benim için yeterli.

Benim merak ettiğim sahibinden gibi sitelerde olan bu aparatlar benim aracım içinde uyumlu mudur veya uygun fiyata başka nasıl bir çözüm bulabilirim ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

benim teybimde de tape/md yazıyor nasıl aux bağlantı yapabilirim ebaydan aldım bi aparat ve bağladım yalnız tape/md tuşu aktif olmuyor çalışmıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...