Jump to content

MAZDA 6 (GH) 2009 SAĞ MARŞPİYEL

Icefall06

Tavsiye Edilen Mesajlar

MAZDA 6 (GH) 2009  sağ alt marşpiyel (etek) ihtiyacım var. fotoğraftaki parça. Tek parça halinde plastik.  Elinde olan ya da çıkma bulabileceğim yeri bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Eğer hazır üretim uygun farklı modeller varsa o da olur.

WhatsApp Image 2019-02-14 at 13.57.54(2).jpeg

WhatsApp Image 2019-02-14 at 13.57.54(1).jpeg

WhatsApp Image 2019-02-14 at 13.57.54.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi hocam bizde tam 6 ay önce çok aradık Ankara da sağ marşpiyel ancak hiç bir yede bulamadık. Şansa bizden 2 gün önce bir hurdacı vermiş sağ marşpiyeli. Birebir orijinale göre tek sağ yapan bulamadık. Karlıkçı Halildi heralde (abimin araç çünkü tam hatırlamıyorum) sağ sol kendi farklı bir kalıp yapıyordu ama tam tutmayacaktı kaskodan hallettik orijinaliyle. Çok zor yani umarım bulursun 👍

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Haydard :

Vallahi hocam bizde tam 6 ay önce çok aradık Ankara da sağ marşpiyel ancak hiç bir yede bulamadık. Şansa bizden 2 gün önce bir hurdacı vermiş sağ marşpiyeli. Birebir orijinale göre tek sağ yapan bulamadık. Karlıkçı Halildi heralde (abimin araç çünkü tam hatırlamıyorum) sağ sol kendi farklı bir kalıp yapıyordu ama tam tutmayacaktı kaskodan hallettik orijinaliyle. Çok zor yani umarım bulursun 👍

Aynı süreçten geçmişiz. :( 1400 orjinali. Kaskoyu da bozmak istemiyorum. komik bir parça için zoruma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...