Jump to content

Orjinal teyble ses sistemi

EyMan34
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamun aleyküm mazdaclub ailesi aracimin orjinal 4 hopörlorundan 2 si çalışmıyor sorum şu orjinal teyb kac  waat a kadar destekler orjinal oval hopörlor 25 watt daha fazla wattı yüksek alabilirmiyim simdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maksat yüksek ses ise alamazsınız. Temiz, berrak ses ise olur.

Sony XS-FB6930 3 yollu hoparlörleri orjinal teyple kullanmıştım, gayet temiz bir ses almıştım beni tatmin etmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın üzerindeki orjinal hopörlorler 25 W bu önerdiginiz 450 Watt yanı 2 tane 450 watt vede 2 tane orjinal 25 watt lıkla orjınal teybi pek yormam yani desteklermi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kullandım sıkıntı yaşamadım. Ses daha az geliyor eskisine göre. Orjinalde 8-9 da çok sesli gelirken, bu hoparlörlerle 18-20 de çok sesli gelmeye başlamıştı.

Aşırı fazla seviye beklenmiyor, temiz ses isteniyorsa öneririm. Clarion un SRG5733 ü de önerebilirim, montaj kolaylığı açısından.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, EyMan34 :

birazdaha fikir sahibi olup bakıcam artık birde orjinal soketleri yeni hopörlorlere takmak basitmidir olurmu 

Kesip hoparlörle gelen konektörün kablosu bağlanıp elektrikçi bandıyla sarılacak.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir önerim var.  Crutchfield diye bir Amerikan audio firmasi var.  Çok bilinen bir yerdir.  Onun web sitesine gidip "Car Speakers" üzerine tiklayin.  Burada size araç senesi, markasi, modeli, vs soracak.  Onlari teker teker seçin.  Ardindan size araç hoparlör önerileri yapacak.  Onlardan satin almak için degil ama araciniza uyan hoparlörleri bulmak için bence çok yararli bir yöntem.  Bir deneyin.

www.Crutchfield.com

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, AKayhan :

Bir önerim var.  Crutchfield diye bir Amerikan audio firmasi var.  Çok bilinen bir yerdir.  Onun web sitesine gidip "Car Speakers" üzerine tiklayin.  Burada size araç senesi, markasi, modeli, vs soracak.  Onlari teker teker seçin.  Ardindan size araç hoparlör önerileri yapacak.  Onlardan satin almak için degil ama araciniza uyan hoparlörleri bulmak için bence çok yararli bir yöntem.  Bir deneyin.

www.Crutchfield.com

Birazdan bakicam teşekkür ederim  bilgi için 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...