Jump to content

Sıfır Şahinler Tekrar Piyasada

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben şu an ayagımda lestik çızmalar, elimde iş eldiveniyle emekçi sınıfa giriyorum birader ;)

Ama anlık bişey Halil bu :D Biraz sonra merhaba burjuva :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 124
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Selman

10

• halil_i

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

olmaz ki böyle ama karar versin  ;D  ya bizim gibin emekçi olsun yada emekçilerin sırtından kazansın :D

ağzından hiç düşürmediği puro sana birşeyler ifade etmiyor mu halilim :D

maşallah, ense desen o da yerinde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ağzından hiç düşürmediği puro sana birşeyler ifade etmiyor mu halilim :D

maşallah, ense desen o da yerinde :D

puro içen kadar taş düşşün kafanıza :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Ben araba kullanmayı mazda 323 ile öğrenmiştim :)

aynen bende 323 te öğrendim 1 yıl önceçok zevkli oluyo araba sürmesi :) babama diyom ama her zaman sürdürtmüyo :(

(zaten başka araba sürmedim )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

yok abi 2007 de olsa üretimi farklıda olsa şahin şahin gibi duruyor :D hiçbir fark yok :D geçenlerde yolda gidiyorum önde bir kartal şasiyi kaydırmış :D yan yan gidiyordu heyy benim yandan çarklım :D  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecen almıs bir arkadas 83 moıdel 280 sel (yanılmıyorsam sel di)  otomatık vıtes klima abs airbag (sonradan takılanlarda varmıs) elektrıklı cam vs vs :D kıyak araba yahu. sunroofu bızımkılerın 2 katı nerdeyse :D

büyüklük olarak mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2-3 bin ytl civarı alırsın ;)

öylesine sordum büyüyünce ben kalırsa yanı calısmaya baslıyıncab elkı anneme alırım ama o zamana nolur bılemem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim 280S'de klima, sunroof ve otomatik vites vardı 75 model arabada. 1 milyon km'yi devirmişti, çok problemli bi arabaydı babam hiç bakmadığı için ama yolda hiç bırakmadı, tekleye tekleye eve kadar gelir otoparkta bozulurdu hep. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim 280S'de klima, sunroof ve otomatik vites vardı 75 model arabada. 1 milyon km'yi devirmişti, çok problemli bi arabaydı babam hiç bakmadığı için ama yolda hiç bırakmadı, tekleye tekleye eve kadar gelir otoparkta bozulurdu hep. :)

keşke bütün arabalar öyle olsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...