Jump to content

Sıfır Şahinler Tekrar Piyasada

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mechanicker

öylesine sordum büyüyünce ben kalırsa yanı calısmaya baslıyıncab elkı anneme alırım ama o zamana nolur bılemem :)

sen almaya karar verene kadar araba piyasadan iyice kalkar ozaman :) 74 model araba ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 124
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Selman

10

• halil_i

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

keşke bütün arabalar öyle olsa

Asıl o değil de ondan önce Nova vardı, ben hayatımda öyle rahat başka bi araba daha görmedim, resmen yolda süzülüyodu araba. Artık nasıl bi süspansiyon koymuşlarsa gemi gibi arabaydı. Evin önündeki otoparkın (O zamanlar Karşıyaka'da oturuyoduk, Sir Pub vardı belki Selman Abi filan hatırlar, onun yanındaki otopark) otoparkçılarndan biri çalıp okul (Ankara İlkokulu) duvarına girmişti arabayla şerefsiz... Pert olmuştu tabi araba, çok üzülmüştük ailecek çünkü çok seviyoduk Nova'yı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

arkadaşın 74 oldsmobile i vardı 8 silindir oto. cam klima sunroof deri döşeme koltuk ısıtma vsvs :D güzel arabaydı kendi gelmeden sesi gelirdi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Mazda dan önce 92 doğan sl vardı çok bakımlıydı.o modellerde tempra motor kullanılmış gidişi falan arabaya göre gayet iyiydi. 2 ayda bi rot balansa girmese rahat edemezdi.davar ın biri (insan görünümlü) otoparkta sağ arka kapıya takmış kaçmıştı. sinirlenip komple metalik    füme boyatmıştım.seviyodum güzel arabaydı .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 2 yıl önce antakya civarlarında bir tır dolusu 0 km doğan görmüştüm.dışarıdan görülen 2 fark vardı.

1:si arkada bagaj üstü spoyler vardı.

2.olarakta yanılmıyorsam tofaş amblemi yerinde kuşvari bir logo vardı.

zaten bu araçlardan antakya-suriye arası taksicilikte kullanıyorlar.antakya içerisinde arap plakalı bu doğanlardan görmeniz mümkün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben iki yıl önce tatile ürdüne gittim orada şahin taksi gördüm (aslında oradaki tüm taksiler toyota samsung mercedes nıssan araçlardan oluşuyor)resmen şok oldum ama her tarafında vuruk vardı .kısacası arabalıktan çıkmış bendede o zaman şahin vardı yeğene dedimki"arabamın ne kadar hayranı olduğunu gördünmü burada bile var" :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

halkımız chery markasını yeni tanımaya başladı ama ben 5-6 yıl öncesine kadar bu markaları antakya sokaklarında görüyordum.özellikle eski kasa seat toledoların (markası chery diye geçiyor) daha uzun şasli versiyonlarını taksicilikte (antakya-suriye) kullanıyorlar.konuyla çok alakası yok ama cidden ilginç kareler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

vay be benden başka yok mu anadol da araba kullanmayı öğrenen :D  kaç model olduğunu hatırlamadığım ama benden kat kat yaşlı olan anadol da el freni de soldaydı hiç unutmam :D kapının yanına ne mantıkla koymuşlarsa :D  bi de geri viteste yanan arkadaki beyaz lambalar yoktu anadolda. allahtan o yıllarda korna icat olmuş :D :D anadolda korna vardı bak hakkını yemeyelim :D  kasası da fiber gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.

ondan sonra da ilk şahin kullandım şahinde sağ taraftaki el freni bi tuhaf gelmişti alışana kadar :D :D :D  meğer normali oymuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

babam 1992 de sıfır nar çiçeği bir şahin almıştı. arabada paspas yoktu.sağ dikiz aynası yoktu. onlar ekstraya giriyormuş. çok kızmıştım babama. hala aynı arabaya biniyor. 153.000 km de. meşhur park esnası sürtünme bile olmadi.(bu arada aklıma takıldı ilan=satılık m3 ; açıklama= park esnası kapı sürtmesinden dolayı kapı komple kaskodan değişmiş... :clap:  hala anlamış değilim)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

ben iki yıl önce tatile ürdüne gittim orada şahin taksi gördüm (aslında oradaki tüm taksiler toyota samsung mercedes nıssan araçlardan oluşuyor)resmen şok oldum ama her tarafında vuruk vardı .kısacası arabalıktan çıkmış bendede o zaman şahin vardı yeğene dedimki"arabamın ne kadar hayranı olduğunu gördünmü burada bile var" :2funny:

Samsung derken ???? samsung da mı araba üretmiş ki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...