Jump to content

Mazda CX-3 I-Stop Arızası

erdi24
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabayı 5 gün hiç kullanmadım çalıştıktan sonra böyle bir arıza verdi. Daha önce başına gelen var mı? Sorun ne olabilir

IMG_20190316_131640.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç biraz çalışsın. Akü toparlar muhtemelen. Toparlama olmaz ise sökülüp dışarıda tam şarj yapılıp takın düzelir. Araç kaç model km? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Servet :

Araç biraz çalışsın. Akü toparlar muhtemelen. Toparlama olmaz ise sökülüp dışarıda tam şarj yapılıp takın düzelir. Araç kaç model km? 

2015 model 83 bin km

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, erdi24 :

2015 model 83 bin km

İyi bir akü şarjı yapan yer bulun. Deyin ki, kapasitenin %5'i ile hücre başı 2.60 volt ( 15.6V ) olacak şeklide şarj edin. Akü düzelir. Sülfatlaşma akülerin düşmanı. Bahsi geçen şarj ile yılda bir akü şarj edilsin aldığınız günü unutursunuz. 

• Beğen 3
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Aynı uyarı ışıkları benim aracımda da yandı şarj edildi ya da tam edilmedi aynı uyarı verdi ..Akü alacağım .Hangi marka ve özellikleri öneririsiniz. 2015 model 80 bin km de araç..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
25.09.2019 at 10:17, Sibiryaberberi :

Aynı uyarı ışıkları benim aracımda da yandı şarj edildi ya da tam edilmedi aynı uyarı verdi ..Akü alacağım .Hangi marka ve özellikleri öneririsiniz. 2015 model 80 bin km de araç..

Servis hiç bakmadan telefonda akünün değişmesi gerektiğini söyledi. 600 lira fiyat vermişti konuyu açtığım sıralar bende lambayı çok basit bir şekilde söndürdüm araç 6-7 günden fazla çalışmayınca lamba yanıyor tekrar söndürüyorum. Lambayı söndürmek için araba çalışır durumdayken i-stop tuşuna basılı tutun aracı stop edin ama eliniz hala tuşa basılı olsun .Sonra elinizi hiç tuştan çekmeden tekrar aracı çalıştırın ve bu sırada i-stop arıza lambasının yanıp yanıp sönmesi kesilmiş sabit bir renkte yanacaktır. Elinizi tuştan çekip tekrar arabayı stop edin ve 1-2 saniye sonra çalıştırın arıza ışıkları sönmüş olacak. 🤪 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...