Jump to content

En az Arıza Yapan Araçlar Listesi

Limpony
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ölede olsa bayağı bir reklam vede tanıtım etkisi var, hemen üzerine yeni bir tarih kondurmalı. :D :D :D :D

Kondurmasına kondurulur da; kim kandırılır o tartışılır...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıbrıs barış harekatından beridir, aynı liste yayınlanıp duruyor. Dimi Gökhan abi :)

İnşallah bu araştırmayı yapan ölmemiştir. Telif hakkı istese parayı götürür.

Çünkü çalışması bir dünya klasiği oldu. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan Bey artık gelmiş gibi duruyorsunuz, sizden Evropa gezinizle ilgili bir konu ve ayrıntılı fotolar bekliyoruz, onlar sonra demiştin, şu şato özellikle... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi, sanirsam hoşgeldin demeliyiz. :)  Fotolari bekliyoruz.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Liste çok eski falan diyorsunuz da, listedeki sıralamayı inceleyince gayet mantıklı olduğunu da görüyorsunuz. Şöyle ki Mercedes gibi araç kullananlar muhakkak servisine dikkat edenler oluyor ancak servise hiç dikkat edilmese dahi bir Mercedes'i 20 yıldan önce eskitmek te zor! cunku her birşeyi en yüksek kalite kontrolünden geçirten marka. Listede 2. sırada yer alması son derece normal. Audi, VW falan mass production dediğimiz yığın üretim ile beğeni / kalite / fiyat arasında güzel denge kurmuş markalardır. Listeye ortadan girmeleri gayet normal.

Son sıradaki Alfa Romeo ise daha çok çarpıcı görüntü ve performansa önem veren ancak fiyatı Mercedes Audi kadar yüksek olmayan markadır ve kullanıcıları o aracı her bir yolda eşek gibi kullanır, bakımı 2. önceliklidir, onun da katkısıyla listede son sırada yer bulması gayet normal.

Listenin ilk sırasındaki Mazda 'ya gelince, Mazda'nın kullanıcının en rahat edebileceği şekilde araç ürettiğini biliyoruz. Gerçek hayatta bildiğim 2 Mazda kullanıcısının aracına çok fazla dikkat ettiğini de yakınen biliyorum. Ve kendim de Mazda kullanıcıs olarak bakım ve kullanım şekline çok dikkat ediyorum. Yani ben dahil 3'te 3 kullanıcı çok dikkat ediyor. diğer Mazda kullanıcılarında da durum öyleyse, o zaman Mazda'nın neden o kadar az sorun çıkardığı da anlaşılabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

liste eskide olsa halen geçerliliğini koruyor. benim mazda 250,000 de hemide otomatik daha tornavida değmemiş bende çok şaşkınım bu duruma doğrusu nasıl oluyorda oluyor anlamış değilim :D  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklımdan çıkmıştı Selman abi. Bugün detaylı bilgi ve resimleri koyarım.

Özhan Hetece hayırlı ossun.

Abi almanya resimleri bi harika.

Ve sağol abi seninde s4 hayırlı olsun. :)

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaş facebook ta paylaşmış belki burada vardır ama :)

Yalçın forumda var olan ve çok eski bir haber. Konuyu mevcut konu ile birleştirdim. Konunun diğer sayfalarını incelediğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalçın forumda var olan ve çok eski bir haber. Konuyu mevcut konu ile birleştirdim. Konunun diğer sayfalarını incelediğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. :)

Sıkıntı yok :) vardır diye düşünmüştüm zaten listede Saab ve Rover var eski liste sanırım ama sahip olduğum araba Mazda ileride almayı düşündüğüm Mercedes :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...