Jump to content

2019 Bahar Kampanyası

dalgakıran
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba dostlar, Mazda dan yakın zamanda yeni bir servis kampanyası bekleniyor mu acaba? 

Hoşçakalın kazasız sürüşler diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
12.03.2019 at 13:49, dalgakıran :

Merhaba dostlar, Mazda dan yakın zamanda yeni bir servis kampanyası bekleniyor mu acaba? 

Hoşçakalın kazasız sürüşler diliyorum.

Mazda Gönen den 8 Nisan - 4 Mayıs arasında kampanya olduğuna dair mesaj geldi bugün. Diğer servislerde de var mı yoksa Gönen e mi özel acaba ? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, cnrps :

Mazda Gönen den 8 Nisan - 4 Mayıs arasında kampanya olduğuna dair mesaj geldi bugün. Diğer servislerde de var mı yoksa Gönen e mi özel acaba ? Teşekkürler.

Nasıl bir indirim oranı var ? İzmir e gidiyordum ama Muğla yada gidebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben geçen sene sonuna dogru Yeni Otomotivde bir periyodik bakim yaptirdim.  Toplam 667 TL civari ödemisim.  Bunun içinde en büyük kalem 235 TL ile Castrol Magnatec 5W30 yag imis.  Ikinci büyük kalem 150 TL ile isçilik olmus.  Standard hemen tüm filitreler degismis.  Bu indirimli bir fiyat midir, bilmiyorum ama sanmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, AKayhan :

Ben geçen sene sonuna dogru Yeni Otomotivde bir periyodik bakim yaptirdim.  Toplam 667 TL civari ödemisim.  Bunun içinde en büyük kalem 235 TL ile Castrol Magnatec 5W30 yag imis.  Ikinci büyük kalem 150 TL ile isçilik olmus.  Standard hemen tüm filitreler degismis.  Bu indirimli bir fiyat midir, bilmiyorum ama sanmiyorum.

Yağın fiyatı doğru ortalama sanayide 220 ile 240 arasında satılıyordu şuan içinde aynı bu arada kampanya var mı yok mu :) resmi bir açıklama görmedim ama 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce de Mazda Evo dan twitter da geldi aynı mesaj

BAHARI EVO MAZDA YETKİLİ SERVİSİNDE KARŞILAYIN ! 8 Nisan- 4 Mayıs tarihleri arasında Evo Mazda Yetkili Servisine gelin; parça, işçilik ve aksesuarda Tüm araçlara %20 indirim fırsatından yararlanın! DETAYLI BİLGİ İÇİN: 0212 286 66 68

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün 50000 bakımı için Musluoğluna gittim. Pazartesi kampanya başlayacağını söylediler ve indirimleri bana da yansıttılar. Totalde standart bir bakım için 1100 TL den 870 TL ye indirdiler. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HERTER'den sms geldi 8 nisan 4 mayıs arası yedek parça ve işçilikte %20 indirimden yararlanın diye bilgimiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Mazda servislerine gelin; parça, işçilik ve aksesuarlarda, tüm araçlara %20 indirim fırsatından yararlanın.

Untitled-3.thumb.jpg.5accbfbe38bfca622b47a065d2eeb3bc.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bugün İzmir Yeni ile görüştüm. Onlarda diğer bayilerde kampanya varsa bizede mail gelmiştir dediler (Biraz erken saatte görüştüm sanıyorum o yüzden)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...