Jump to content

Araçlarında Ses Sistemi Olanlar Buraya

mahiralemdar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

15 saat önce, Lupara :

Arabada su hoparlorler var. Mid takimmis. Araci aldigimda uzerinde vardi. 

Kendime guvensem, Navimexi cikarip orjinal teybi takip deneyecegim de, guvenemiyorum. 

Havalar isininca bir oto muzik dukkanina gitmeyi dusunuyorum mecbur. 

https://www.amazon.com/Cadence-ZRS6KM-Xenith-Component-Speakers/dp/B00G4KHZXU

Valla abi benim sony hoparlörlerle navimex multimedya çok daha iyi kaliteli ses vermişti teybe göre.

Bence senin sorunu amfi çözer gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Mutlu Tekir :

Valla abi benim sony hoparlörlerle navimex multimedya çok daha iyi kaliteli ses vermişti teybe göre.

Bence senin sorunu amfi çözer gibi geliyor bana.

Dayanamadim bugun oto muzik dukkanina gittim.

Sistemi oyle baglamialar ki arka hoparlorler arkadaki bassa bagliymis. O yuzden bassi sokunce sadece on hoparlorlerden ses geliyormus. Haliyle zayif bir ses. 

Bassi baglayinca ses cok guclu. camlari kiracak gibi. 

Usta basin cihazdan nasil kisilacagini gosterdi ama hoparlorlerden ayirmak icin bir suru plastik seyi sokmek gerektigi icin elletmedim.  

Bagaj yokmus gibi davranmaya karar verdim simdilik 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Lupara :

Dayanamadim bugun oto muzik dukkanina gittim.

Sistemi oyle baglamialar ki arka hoparlorler arkadaki bassa bagliymis. O yuzden bassi sokunce sadece on hoparlorlerden ses geliyormus. Haliyle zayif bir ses. 

Bassi baglayinca ses cok guclu. camlari kiracak gibi. 

Usta basin cihazdan nasil kisilacagini gosterdi ama hoparlorlerden ayirmak icin bir suru plastik seyi sokmek gerektigi icin elletmedim.  

Bagaj yokmus gibi davranmaya karar verdim simdilik 😀

Bassı niye arka hoparlörlere bağlamışlar ki çok saçma.
Zaten multimedyada bass çıkışı var. Sökmek kolay. Üst ızgara le multimedya arasından plastik birşey sokup hafif hafif kanırtacaksın abi. Yandaki göğüs malzemesine doğru kanırtma sakın. Üst hava menfezi trimini tutan 2 klips var, onlardan kurtulunca ön cama doğru ters çevirip koy. Multimedyayı tutan 2 vida. Mıknatıs özellikli olsun tornavida, sakın vidaları içeri düşürme. Onları da sökünce multimedyayı kendine doğru çekeceksin o kadar.

----------------

Bir diğer seçenek ise uğraşmak istemiyorsan direk subwooferı iptal et. Kabloları tek tek kes ve yalıt ki kısa devre olmasın.  O zaman arka hoparlörler kendine gelir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...