Jump to content

Mazda 626 2.0 Otomatik Alacağım

sertace1982
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar selam.Umarım konuya hızlı dönüşler alabilirim. 1990 model 2.0 Otomatik mazda var . Dün gidip araca şöyle bi dışardan bakma fırsatım oldu.Yağmurlu olduğu için çok bakamadım.Ekspertize almaya karar verirsem o gün sokmayı planlıyorum.

Aracın kasa çok düzgün

Km 225 Binde

Aracı alacağım galeri sahibi 1 yıl boyunca motor mekanik şanzıman arızası yaşarsan tüm masrafını ben ödeyeceğim hatta bununla ilgili sana noter tastikli kağıt bile imzalarım diyecek kadar güveniyor araca.

İlk çalıştığında motor soğukken çok titreşim yapıyordu yaklaşık 2-3 dakika çalışıp motor ısınınca motordaki titreşim kesildi.Araçta gaz olmadığından benzinde çalıştırdık ve benzinde çalışır vaziyette kaldı.Araç ısınınca fan devreye giriyor.Yaklaşık 10 dakika rolantide çalışır vaziyette durdu.Fan açıp kapatıyor sıkıntı göremedim.Klima aktif ettim anında çalıştı soğuttu.Motorda neredeyse hiç ses değişimi bile olmadı diyebilirim.Genel itibarı ile düzgün gibi bir araç. Ancak fiyatı 16.500 TL istiyor...Bana çok geldi sanki.Gerçi adamlar Doğan SLX lere 16,500 TL istiyorlar artık o da var.Bi yardımcı olurmusunuz.Bu arac hakkında bilgisi olanlar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, sertace1982 :

fiyat olarak biraz çok geldi ama ne diyorsunuz şuanki piyasaya göre 16,500 verilirmi..Belki pazarlıkda 16 Bine biter gibi

Abi ilanı atabilir misin gözümüzde canlandırarak ne kadar yardımcı olabiliriz ama araç iyi durumda ise klima da var motor şanzıman balata vs iyiyse 16.000 normal fiyat

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.05.2019 at 13:26, Mazda41 :

Abi ilanı atabilir misin gözümüzde canlandırarak ne kadar yardımcı olabiliriz ama araç iyi durumda ise klima da var motor şanzıman balata vs iyiyse 16.000 normal fiyat

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-orjinal-japon-1990-model-otomatik-klimali-630774609/detay/   ilan bu kardeşim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, sertace1982 :

Abi bu araç diri duruyor kılıfı çıkart direksiyon iç aksamına birde çok iyi bir expert arastır baktır aracı binen bilen abilerim de kronik sıkıntıları varsa yazsın onlara da bak 16.000 iyi bir rakam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rakamı veya bu aracı bilmem ama bu paralara gerçekten temizlerini bulabilirsiniz. Bu araç benim ilk mazdamın aynısı. Kolay kolay bozulan bir araba değil. Özellikle bozmazsanız bozulmuyor pek. Kilometreye de takılmayın ben aracı sattığımda 413 bindeydi ve neredeyse hiç problemi yoktu. Farklı örnekleri değerlendirin gezin tozun sonra karar verin bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...