Jump to content

İzmir Mazda yetkili servisi Yeni Mazda kapanıyor.

rasim.akyol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan çok sevindim kendi adıma. Umarım hem sizin için hem tüm Mazda severler için hayırlı uğurlu olur.

Selamlar sevgiler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel haber valla kara kara düşünüyordum bakım zamanı gelince ne yapacağız diye 

mecbur muğlaya kadar gidecektik @okkko sağolsun onlar izmire geliyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni mazdanın hiçbir çalışanına hakkımı helal etmem. Hepsi para düşkünü arabanla zerre ilgilenmeyen insanlar. Bir önceki aracımın kaportasının içine ettiler. Kaza ile 2000 tl lik hasarı karşı taraf ödeyecek nasılsa diye 5500 tl geçirdiler. Hasar kaydı şişmişti haliyle... Hiçbir verimli karşılık alamadım. İyi oldu kapandıkları işletmecilik onların neyine. Umarım gören otomotiv iyidir. Ben şimdilik adn mazda ile idare ediyorum. Fiyatları gayet uygun ve çok ilgili insanlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

@okkko gözümüz yollarda kulağımız sizde. Netleşen bir durumunuz veya bizimle paylaşabileceğiniz bir bilgi var mıdır? Merak ettim size sormak istedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Mazda İzmir'de servis için Karşıkaya Bosch Car ile anlaşmış. Resmi açıklama yakında yapılacak diye bekleniyor.. Satış bayiliği için Gören Oto hala en güçlü aday ancak yeni modeller Nisan ayında ve sınırlı stokla geleceği için firma haliyle bu yatırıma sıcak bakamıyor.. Adamlar haklı boş showroom'a neden boşuna kira versinler..Ayrıca istediği donanımda ve sayıda da araç çekilemiyormuş.. Mazda Türkiyenin abuk sabuk işleri işte..

Karşıyaka Bosch periyodik bakım için iyi bir seçenek gibi görünsede kısa zamanda eğitim ve tecrübe sahibi olup bu araçların sorunlarını tespit edip çözüm bulmaları nasıl olacak soru işareti. Yine önemli mekanik sorunlarda Gören Oto'ya gidilecektir diye düşünüyorum.

Neyse bu da güzel haber..Hayırlı olmasını dilerim..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...