Jump to content

323 Gösterge

yavuz_gs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ustad ellerine saglik,cok guzel olmus.benimde aklimdan ayni dusunce geciyordu.eger musaitseniz daha ayrintili gostergeyi led isiga cevirmeyi anlatabilirseniz daha faydali olur bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 323-Black

15

• Sercan323

7

• oktay toker

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Fotolar hazır değil.Aracımın konusunda her detayı hemen hemen paylaşacagım.Bana biraz zaman vermeniz gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustad ellerine saglik,cok guzel olmus.benimde aklimdan ayni dusunce geciyordu.eger musaitseniz daha ayrintili gostergeyi led isiga cevirmeyi anlatabilirseniz daha faydali olur bence

Piyasadaki çoğu led ışıklar kalitesiz olduğu için sizin yüzünüzü güldürmeyebilir... Tavan lambasına bir sene içinde üç defa led ampul taktım olmadı, sonunda orijinal sofit ampulle kullanmaya karar verdim... Belkide zaman ayarlı olduğu için sık arıza yapmış olabilirler ama kapı içlerindeki led ışıklardan da memnun değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotolar hazır değil.Aracımın konusunda her detayı hemen hemen paylaşacagım.Bana biraz zaman vermeniz gerekiyor.

Zaman sizin olsun hocam, yeterki tecrübe ve yaptıklarınızı paylaşın... Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ampulleri söküp yerine ledden yapılmış hazır ürünleri asla kullanmam.Tamamen kendi yaptıklarımı dizayn ederek hamojen aydınlatma alana kadar uğraşıp ledleri yerleştirirm.

İşte göstergenin led dizaynı bu şekilde.

5_zps8fbb388b.jpg

Tavan aydınlatmasınıda ledli yaptım.Bilahire konumda anlatacagım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gösterge enjeksiyon modele ait, oynanmış gerçekten gidip çıkma almışlar büyük ihtimal ama iyi yapmışlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ampulleri söküp yerine ledden yapılmış hazır ürünleri asla kullanmam.Tamamen kendi yaptıklarımı dizayn ederek hamojen aydınlatma alana kadar uğraşıp ledleri yerleştirirm.

İşte göstergenin led dizaynı bu şekilde.

5_zps8fbb388b.jpg

Tavan aydınlatmasınıda ledli yaptım.Bilahire konumda anlatacagım.

Eywallah ustad

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok fazla fark yoktur sanırım.Km teli arızalı onu halledeceğim.

Bunlarda başka araçlara yaptıgım çalışmalar.

Opel Astra.

37.jpg

48.jpg

Golf.Bayan kullandıgı için ibreyi morumsu Pembe tarzı bişiler yaptım.

4.jpg

Opel Vectra.

20.jpg

Honda Civic

civic32.jpg

Focus F1.bu araca gösterge ışık ayarını sonradan ekledim dahada güzel oldu.Resimler genelde telefondan çekildi haliyle kötü.Şimdi makina var çekimlerim fena değil. :D

26.jpg

Mercedes C200

20.jpg

Eski aracım Mondeo Mk1

DSC00508_zps519e2f11.jpg

Focus F2

1115.jpg

Buda bu aracın bagaj aydınlatması.Yaklaşık 10 metre ilerden.

focus13-1.jpg

Bu araçların hepsinde araçların çalışır haldeki şarj voltajlarına uygun şekilde led akımlarını ayarlayarak kendi hazırladıgım ledler ile yapıldı.Hazır ürünler asla kullanılmadı.Focus 2 araç 2 yıl önce yapıldı ve hala sorunsuz kullanılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En çok begendiğim çalışmamdan bir tanesi bu.Maviyi çok sevdiğim için olabilir.

Focus F1.

26.jpg

5.jpg

Buda ledleri nasıl yerleştirdiğime cevap veren bir detay.

8.jpg

Kadran orjinal tabanlı boyalı ise böyle kazınıyor ve şeffalık elde ediliyor.Mazda aracımın kadranınıda böyle kazıdım.

13.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın göstergesinin enjeksiyonlu modele ait olduğunu nerden biliyorsunuz anlayamadım aralarındaki farkı. ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oktay bey, ellerinize ve emeğinize sağlık. Çok faydalı ve güzel paylaşımlar. Eminim bir çok kişiye, bu konuda fikir vermiş olacaksınız.

Ve hatta bu uygulama, hiç akılda yokken bile, kimilerinin aklına bile sokacaksınız sanırım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oktay bey, ellerinize ve emeğinize sağlık. Çok faydalı ve güzel paylaşımlar. Eminim bir çok kişiye, bu konuda fikir vermiş olacaksınız.

Ve hatta bu uygulama, hiç akılda yokken bile, kimilerinin aklına bile sokacaksınız sanırım. :)

Benim aracın gösterge ışıkları faal ama istediğim yeterlilikte değil, benim bile aklıma düştü şimdi bu uygulama...

Emeklerinize sağlık, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boyadığım ibrelere kırmızı ışık yansıttım ve tam istediğim gibi oldu.İkaz ışıklarınıda halledeyim toplayacağım.Aksilik olmaz ise gündüz km halatını sökeceğim neresine ne olmuş acaba. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Boyadığım ibrelere kırmızı ışık yansıttım ve tam istediğim gibi oldu.İkaz ışıklarınıda halledeyim toplayacağım.Aksilik olmaz ise gündüz km halatını sökeceğim neresine ne olmuş acaba. :D

usta sen ankaradaymışsın. bi ara tanışalım istersen. ben vatanın istanbulyolundaki şubesinde çalışıyorum. km göstergesi olayı da çok iyiymiş. fiyatı uygun olursa bende yaptırabilirim.

mazda konusunda bilgili kişilere ihtiyaç var. yazdığın numaradan seni arayım olmazsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...