Jump to content

323 Gösterge

yavuz_gs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bugün bi matbaacıyla görüştüm göstergeleri anlattım.adetli olabilirse yapabileceğini söyledi.Birlik olup yaptiralim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 323-Black

15

• Sercan323

7

• oktay toker

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

hb lerinki farklı diye biliyorum ama hb olan arkadaşlar baksın bir bu koyduğum resimlerden bişey yaptırabilirmiyizki

bu resimleri ben mail olarak yollayacam,eğer adamlar tamam yaparız derse kendi göstergemi söküp getiririm ben adamlara ölçüleri ayarlarlar.Yalnız 30-40 taneden aşağı yapmazlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi açınca ne renk olucak bide nasıl yapıyorlar bu işi eski göstergelerin tablalarını sökecezmi nasıl olacak bi fikrin varmı

tam olarak bilmiyorum ama heralde bizim göstergelerin içindede benzer folyolar var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben söktüm daha önce yeşil renkli plastiğin üzerine bi tür boyayla işlenmiş bizim göstergeler plastik şeffaf olsaydı ampullerin rengini degiştirecektim ben ama komple göstergenin plastikleri yeşil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resimlerde görülen adres yerine mazdaclubtr.com yazılsa araba satılsa bile yeni sahibi hangi siteye uğrayacağını bilir :) hep gözünün önünde bir adres var mutlaka merakından siteye  uğrucaktır...:) bunlar en kötü senaryo için tabi allah sattırmasın mazdalarınızı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar http://www.blauertacho4u.de/ bu adreste hepsi var plazma göstergeler 48 euro plasma kalorifer paneli 30 euro gösterge paneline krom çerçeve 18 euro kargo ücreti 15 euro kapınıza kadar geliyor isteyen bakabilir

sadece plazma göstergeler istiyorsanız kargo içinde 100 YTl ye falan geliyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama e-bay'den alacağı ürünede güvenemeyen biri için bunu almayı tercih etmek dhaa iyidir :)

ebay e karsı niye güvensizsin ki, her türlü zımbırtıyı ordan alan bi sürü kişi var sitede :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...