Jump to content

323 Gösterge

yavuz_gs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 323-Black

15

• Sercan323

7

• oktay toker

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

http://www.blauertacho4u.de/ bu adresin ebayla alakası yok senin verdiğin gibi güvenli bir site

yanlış değilsem bu ikisi aynı galiba

ama ebayda 29,99

blauertacho4u da 47,99

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese selamlar.

Bende bu gösterge işini uzun bi süre araştırdım net olarak tam sonuca ulaşamadım ancak bg kasa için farklı kombinasyonlar var mesela 1-2 sayfa gerideki linkte ebay da satılan.Onda hararet ve yakıt göstergeleri farklı yerde ama bizimkilerde yan yana devir ve km kadranı aynı ona lafım yok.Bu kadranlardan bizimkilere uygun bulunursa toplu alalım ben varım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese selamlar.

Bende bu gösterge işini uzun bi süre araştırdım net olarak tam sonuca ulaşamadım ancak bg kasa için farklı kombinasyonlar var mesela 1-2 sayfa gerideki linkte ebay da satılan.Onda hararet ve yakıt göstergeleri farklı yerde ama bizimkilerde yan yana devir ve km kadranı aynı ona lafım yok.Bu kadranlardan bizimkilere uygun bulunursa toplu alalım ben varım ;)

Seninki böylemi?

post-0-14169526455_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben daha once aldım taktım... cok guzel oluyor.. bence adetlı getırın bırlesıp... eger uygun bır fıyata gelırse elınızde kalmaz forumlarda yayarız satarsınız...mılletede faydası dokunsun...

kadir bunların içinden elektrik kabloları filan geçmiyorsa çok değişik tasarımlar çıkar yahu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seninki böylemi?

Aynen öyle dostum ;) yanlız en sol ve en sağdaki küçükler yan yana ancak gördüğüm kadarıyla oraya rastgele konmuş,yerleri ayarlanabilir.gerçekten şu getirme işini halledebilirsek süper olur Kadir abi sen bu işi daha önce yaptın yap bizede bi abilik ayarla bg için bulabilirsek dua alırsın valla :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kadir bunların içinden elektrik kabloları filan geçmiyorsa çok değişik tasarımlar çıkar yahu :D

bülent abi biz sana çizimleri verelim sen baskıyı yap.senden alada yapan olamaz bu işi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya ben getirtecemde euro biraz düşse çok yüksek adamlarda euro ile satıyor oda 1900 civarı geliyor bana toplam 120 ytl ye gösterge için biraz fazla bi rakam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle dostum ;) yanlız en sol ve en sağdaki küçükler yan yana ancak gördüğüm kadarıyla oraya rastgele konmuş,yerleri ayarlanabilir.gerçekten şu getirme işini halledebilirsek süper olur Kadir abi sen bu işi daha önce yaptın yap bizede bi abilik ayarla bg için bulabilirsek dua alırsın valla :)

yanyana koymana gerek yok sizinki de bi üstteki mesajda resimi var iyi bak :)

o adreste astina bg ve familia bg içinde göstergeler mevcut

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanyana koymana gerek yok sizinki de bi üstteki mesajda resimi var iyi bak :)

o adreste astina bg ve familia bg içinde göstergeler mevcut

Afedersin ya ben bi alttakine bakmışım.Evt yukardakinin aynısı işte.Euro ya kaldıysak Allaha kaldık :D fiyatı 80-100 ytl civarına inse düşünürüm.Üye olduğum bi forumda adam kendi arabasına yapmış harika duruyor gerçekten.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...