Jump to content

4. Nesil Mazda 3 KM77 Testi

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

16 dakika önce, abcsefa :

Accordda düşünebilirsiniz aslında. Ancak temizini bulmak zor olabilir

Modeli düşük  km yüksek arabaya geçmeye niyetim yok. Ne kadar konforlu da olsa mazda 3 ümden memnunum zaten. Maksat km düşürüp model yükseltip aracın değer kaybını azaltmak 2. Eli kuvvetli bir araca geçmek. Ondan da emin değilim bu ekonomik koşullarda gerçi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Mutlu Tekir :

Modeli düşük  km yüksek arabaya geçmeye niyetim yok. Ne kadar konforlu da olsa mazda 3 ümden memnunum zaten. Maksat km düşürüp model yükseltip aracın değer kaybını azaltmak 2. Eli kuvvetli bir araca geçmek. Ondan da emin değilim bu ekonomik koşullarda gerçi. 

Abi varsa imkanın hybrid bir corolla al sürüşü donanımı çok iyi bende bir önceki kasa vardı ben onuda beğeniyordum bu hem konforlu hem donanımlı hem de daha sportif olmuş 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, Mazda41 :

Abi varsa imkanın hybrid bir corolla al sürüşü donanımı çok iyi bende bir önceki kasa vardı ben onuda beğeniyordum bu hem konforlu hem donanımlı hem de daha sportif olmuş 

Hibrit güzel ama 1.8 motor mtv dezavantajı var, performansı daha kötü, otomatik vitesini manuel kullanma imkanı yok. Tüm kontrol araçta. 

1.6 motor hem daha uygun, o fiyata üst donanım alınabiliyor, üstüne lpg ile hibrit ile benzer belki daha az yakar. Performansı çok daha iyi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mutlu Tekir :

Hibrit güzel ama 1.8 motor mtv dezavantajı var, performansı daha kötü, otomatik vitesini manuel kullanma imkanı yok. Tüm kontrol araçta. 

1.6 motor hem daha uygun, o fiyata üst donanım alınabiliyor, üstüne lpg ile hibrit ile benzer belki daha az yakar. Performansı çok daha iyi. 

https://www.youtube.com/watch?v=8t43Jj27vKc

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bir saat önce, m2hamid :

4.nesil Mazda3 ülkemizde bayilere hiç geldi mi?

henüz yok, ne zaman geleceği veya gelmeyeceği de net değil herhalde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Mehmet Özdemir :

henüz yok, ne zaman geleceği veya gelmeyeceği de net değil herhalde

Bence gelmez. 1.5 motor seçeneğiyle satılan ülke görmedim. Diğer motor seçenekleriyle gelirse zaten 3-5 tane satılır türkiyede. 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...