Jump to content

Mazda Türkiye İzmir Servis ve Bayii Yeni Otomotiv Kapandı

Les_Chevaliers
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

10 saat önce, Les_Chevaliers :

Izmir yeni mazda servisi kapanmis diye duydum dogru mu?

Gecen pazar geçtim önünden tabelalar sökülmüş virane bir halde bina içerisi boş kapanmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, AreY :

Gecen pazar geçtim önünden tabelalar sökülmüş virane bir halde bina içerisi boş kapanmış.

Hadi ya kotu olmus. Izmire acilir herhalde baska? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

buna ayrı bir başlık açmak lazımdı..kimsenin haberi yok..bayramdan önce konuştuğumda tadilat yapıyoruz demişlerdi bayram bitti telefon açmaz oldular.. mazda Türkiye izmir için aramalarda Gören otomotive yönlendiriyor.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Turkiyeden gelen yanit;

Ege Bölgesinde yeni bir yetkili satış ve servis açılması ile ilgili aday firmalar ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

Gelişmeler oldukça web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan gerekli bildirimler yapılacaktır. 
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç gitmedim, olumsuz yorumlara karşın bir kaç aksesuar almışlığım var. Parça satışı konusunda ilgiliydiler. Aracı ilk aldığımda ilk aksesuar siparişimi oradan almıştım. Araç kitapçığım yoktu, kitapçık da hediye etmişlerdi. 

Bayi sayıları zaten az, bayiliği bırakıp servis hizmeti verenlerin servis hizmetlerini de sonlandırması pek olumlu bir durum değil. Sayıları zaten az olan servislerin artırılıp "servisi yok" olayının kırılması lazım. Ama çarkın bir yerde vites atlaması gerekiyor. Satış az, servis az. Satışlar artmadan servis talebini arttırmak da zor. Sıfır araç satışları, ülke ekonomisi belliyken atılım yapmak daha da zor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuçta  Mazda için söylenecek en olumsuz şey servis ağının yetersiz oluşu ve bazı bayilerin çözüm odaklı olmayışı idi.İzmir  Yeni  servis için üzüldüm.Garantisi bitmeyen araçlar için gerekliydi.Hoş ben garantisi biten aracımı servise götürmeyi düşünmüyordum zaten.Hoparlörden gelen patlak ses için nerdeyse 4 ay cevap bekledim.En sonunda formu takip ederek kendim kapıları söküp patlak olan yerleri yapıştırarak sorunu çözmüştüm.Umarım en kısa zamanda yetkili servis hizmeti başlar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçtiğimiz bayram tatilinde Bodrum'daydım. Muğla servisi/bayisi nin önünden geçtim yol üzerinde güzel duran bir bayi. Olumlu yorumlarını da forumdan okuyorum ama asıl bodrumun içindeyken dikkatimi çeken şey diğer şehirlere göre çok daha fazla Mazda vardı şehirde. Bence bunda bayinin ciddi etkisi var. Darısı Ankara'ya @dr_azoom:)

Not: Muğla bayisini tanımam etmem bir kere dahi konuşmuşluğum yok.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Anilcanatan :

Geçtiğimiz bayram tatilinde Bodrum'daydım. Muğla servisi/bayisi nin önünden geçtim yol üzerinde güzel duran bir bayi. Olumlu yorumlarını da forumdan okuyorum ama asıl bodrumun içindeyken dikkatimi çeken şey diğer şehirlere göre çok daha fazla Mazda vardı şehirde. Bence bunda bayinin ciddi etkisi var. Darısı Ankara'ya @dr_azoom:)

Aynen, Türkiye değil gibi muğla, çok fazla Mazda gördüm bende geçen sene. İzmir, kuşadası tarafında de bir çok yeni kasa 3 görmüştüm. 

Bayinin de etkisi var, kıyı kesimi insanının iç anadolu ve istanbul insanından daha açık görüşlü olmasının da etkisi var. Bir çok farklı markayı o bölgelerde daha sık görüyorsunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Anilcanatan :

Mazdanın az satmasının bir sebebi de bayi sistemi zaten.

Bayi olan yerlerde mazda çok oluyor. Bence Antalya ve Muğlada mazda sayısının fazlalığının tek sebebi Mepaz ve Göre.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir için kayıp deyil bence işe yaramıyorlardı zaten , yeni bayi arayışı yaklaşık 1 yıldır belki daha uzun zamandır sürüyor mazdanın ama kimse yanaşmıyor sanırım bazı duyumlar alıyorum bakalım bekliyoruz .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzunca bir süre başka bir markanın yancısı olmadan yetkili bir servis açılacağını pek sanmam, Yeni'nin nasıl yürüttüğü de merak konusuydu zaten. Servis ihtiyacı olanlar Dündar Pekiner ( Japon Car Servis) Gaziemir ve Aras Serdaroğlu ( Ferser Otomotiv) Bornova, bu arkadaşlarımıza gidebilirler, her ikisi de çok eski üyelerimiz ve Mazda'nın uzmanlarıdır. Adres ve telefon bilgileri nette var.

Mazda'nın az satmasının sebebi araç gelmemesi, araç yok, üretilmiyor ya da Türkiye'ye kadar gelmiyor. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda bende acil bir yetkili servis açılmasını bekliyor ve talep ediyorum. Aracım garantilli, aracımı az kullanıyorum ve bu sebeple de sadece klasik bakım yaptırıyorum bunun için de aracımı aldığım ve beğendiğim Muğla'ya da malesef gitmeyi pek düşünmüyorum. Özel bir sebep/sorun olursa o zaman Muğlayı düşünebilirim tabiki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...