Jump to content

2. Nesil Mazda 3 130 Bin Bakımı

Melikşah
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese hayırlı günler mazdacılar. 

Arabanın 130bin bakım dönemi geldi . Arabayı 120bin de almıştım 2012 model sedan mazda 3,bakımları yeni yapılmıştı, ben ilk defa götürücem bakıma. Daha önce hiç yaptırtmadım herhangi bir tecrübem yok. Antalya Da sanırım sadece Mepaz var yetkili bayi olarak. Nelere dikkat etmem gerekir, fiyat konusu nasıl, daha önce Antalya mepaz da bakım yaptıran oldu mu bana şimdi kötü esnaf misali "Komple değişim lazım abi" ayağına fiyat takarlar mı? ayrıca lastikleri de komple 0 değiştirtmeyi düşünüyorum. Lastik tavsiyeleriniz nelerdir 4 lastik için 1600tl ye kadar çıkabilirim fiyat olarak. 

Vakit ayırıp cevaplarsanız memnun olurum. Allah kaza bela vermesin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mepaz güvenilir bir servis. Bence Antalyada mepaz varken başka yere götürmek mantıklı değil. Zaten sadece yağ ve filtreler  belki bir de bujilerle kayış değişir. Dışarıda yan sanayi parçalarla 500 civarı tutar.

Lastik olarak Debica öneririm. Michelin,conti gibi lastiklere boşuna çok para vermişim.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Lupara :

Mepaz güvenilir bir servis. Bence Antalyada mepaz varken başka yere götürmek mantıklı değil. Zaten sadece yağ ve filtreler  belki bir de bujilerle kayış değişir. Dışarıda yan sanayi parçalarla 500 civarı tutar.

Lastik olarak Debica öneririm. Michelin,conti gibi lastiklere boşuna çok para vermişim.

hiç duymadığım bi marka. Araştırayım teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, Mehmet Özdemir :

130 bin bakımı desek daha mı doğru olur?

Periyodik bakım diye öyle yazdım. Zaten aracın kilometresini belirttim yukarıda. Yine de değiştirebilirim yani

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...