Jump to content

Türkiye Karayollari Haritasi

AKayhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Neden Türkiye'de her sene güncel bir karayollari haritasi basilmaz?  Idefix sitesinde en son Türkiye Karayollari Haritasi 2010 tarihini tasiyor.  O tarihten bugüne o kadar çok yol degisti ki, buna güncel denemez.  Diger ülkelerde bunun böyle oldugunu hiç sanmiyorum.  Örnegin, ABD'de AAA (American Automobile Association) tarafindan her sene bir karayollari haritasi basilir ve satilir.  Kagit harita seyahat edenler için olmazsa olmazlardan biridir.  E-haritalar bu gerçegi degistirmedi ve degistirmeyecek.  Kocaman bir kagit haritaya bakmakla küçük bir ekrandaki haritaya bakmak asla ayni degildir.  Benim de ufak ekranli bir Garmin GPS ünitem var ama bu kagit haritanin yerini hiç tutmuyor.  O halde niye her sene güncel bir karayollari haritasi basilmiyor?  Bunu merak ve talep eden Türkiye'de sadece ben miyim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haritaların altlarında 2019 yazıyor. 2010 nerede yazıyor, ben göremedim. 

Edit: mevcut harita güncel ama basılmamış diyorsunuz. Bence bi karayollarına sorun, belki başka türlü temin edebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, tansu87 :

Haritaların altlarında 2019 yazıyor. 2010 nerede yazıyor, ben göremedim. 

Edit: mevcut harita güncel ama basılmamış diyorsunuz. Bence bi karayollarına sorun, belki başka türlü temin edebilirsiniz

Idefix tarafindan satilan Türkiye Karayollari Haritasi 2010 tarihini tasiyor.  Bundan yenisi yok maalesef.

https://www.idefix.com/Kitap/Turkiye-Karayollari-Haritasi-2010/Egitim-Basvuru/Gezi/Harita/urunno=0000000277224

Ben 2019 tarihli bir karayollari haritasi göremedim.  bence hersene güncel bir kagit harita basilmalidir.  Online haritanin amaci baska, kagit haritanin amaci baska.  Kagit harita basmak bu kadar zor mudur?  Bu pahalli olmayan bir ürün, bence basilsa herkes alir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, AKayhan :

Idefix tarafindan satilan Türkiye Karayollari Haritasi 2010 tarihini tasiyor.  Bundan yenisi yok maalesef.

https://www.idefix.com/Kitap/Turkiye-Karayollari-Haritasi-2010/Egitim-Basvuru/Gezi/Harita/urunno=0000000277224

Ben 2019 tarihli bir karayollari haritasi göremedim.  bence hersene güncel bir kagit harita basilmalidir.  Online haritanin amaci baska, kagit haritanin amaci baska.  Kagit harita basmak bu kadar zor mudur?  Bu pahalli olmayan bir ürün, bence basilsa herkes alir.

Sanmam herkes almaz. Online bakmak daha kolay. Arama seçeneği var. Haritadan manuel arama zor. Ayrıca google yol görüntülerini ekliyor. Gideceğim yolun nasıl olduğuna görüntülü de bakıyorum mesela. Fikir verme açısından iyi oluyor. Yol bozuksa tercih etmiyorum. 

Karayolları sitesinde 2019 yazan haritayı kendiniz de bastırabilirsiniz ozalitçilere. Çözünürlüğü yüksek sanırım. Ya da karayollarında illa ki basılmışı vardır. Talep ederseniz belki verirler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 2012 yılında Antalyada Kültür ve Truzim bakanlığının güllük caddesindeki bir biriminden temin etmiştim günümüzde varmı bilemiyorum lakin turistik amaçla muhakkak güncel olanı basılmıştır.

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Root/otoyolharitalari.aspx

burada otoyol haritaları linkinde 2019 yılı güncel harita var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...