Jump to content

Yapmak istediğim tüm değişiklikler

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Salla ayıbı filan, müşterisin sen boşver, onlar sana ayıp etmiş. (Niye etmişler ben de bilmiyorum ama müşteri her zaman haklıdır :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

14

• Selman

14

• SWeeT6six6

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben haftaya bugün xenonları yaptırıcam servisten.....

Servis yaptırdı benim filmleri, çizilme garantili, Mustafa bey ilgileniyor, 225 ytl.., hava kabarcığı olmadıktan sonra bunun kalitesinden ne olur, işçiliğinden ne olur, neticede film işte, bu kadar büyütmemek lazım her şeyi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Abi çizilme garantili olduğundan emin misin? Hiç zannetmiyorum öyle bi garanti vereceklerini, yoksa polis alsa çizse garantiye girer...

Bu arada burda bana bi mesaj var galiba inceden, artık stopları değiştir diye, bu hafta içi değiştiricem abi, sana yetiştiririm kırmızıları... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Mustafa bey verdi garantisini, Volkan ve İrfan'da şahit....

Ben haftaya taktırmıyacağım stopları, yedek olarak muhafaza edicem, acelesi yok yani, takıl kafana göre..

Öyle polisi de bir görüp tanımak isterim ayrıca, benim arabamın camını çizecek ha...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet mesele şu, ceza kesebilir, maddesini ve gerekçesini belirtmek kaydıyla, tam olarak bilemiyorum ama film sökülene kadar arabayı trafikten men edebilir belki.....Ama benim iznim olmadan değil camı çizmek, parmağını bile dokunduramaz arabanın her hangi bir yerine, bunları bilin, öğrenin ve uygulayın gerektiğinde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ahmet mesele şu, ceza kesebilir, maddesini ve gerekçesini belirtmek kaydıyla, tam olarak bilemiyorum ama film sökülene kadar arabayı trafikten men edebilir belki.....Ama benim iznim olmadan değil camı çizmek, parmağını bile dokunduramaz arabanın her hangi bir yerine, bunları bilin, öğrenin ve uygulayın gerektiğinde..

bu sabah malum şahsın cenazesinin oldugu yerde işim vardı teyzemin böbrek filmleri cekildi dönüşte  hastaneye 200 mt kadar yürüdük polis teyzemi kastederek hamfendi cantanıza bakıcas dururmusunuz diyince patladım hayır bakamassın diye gıkı cıkmadı valla...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi zaten enbüyük ceza arabayı trafikten men etmesi hadi men ediyoken bi sürücü bulup arabayı öyle çekseler yine sesim çıkmaz ama doğrusu arabamı çekiciyle götürüyolarken oluşucak hasarlardan dolayı canım sıkılır bide polis neden uğraşsın filmleri sökmekle elini bile sürmez bence gerçi bi arkadaş yazmıştı heralde bi polis 15 dakka filmleri sökmeye çalışmış ama o uç bi örnek heralde istanbul polisleri biraz farklı davranıyolar heralde yoksa elbette elinde bi aletle camlarını çizmesine kimse izin vermez bi polisin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi zaten enbüyük ceza arabayı trafikten men etmesi hadi men ediyoken bi sürücü bulup arabayı öyle çekseler yine sesim çıkmaz ama doğrusu arabamı çekiciyle götürüyolarken oluşucak hasarlardan dolayı canım sıkılır bide polis neden uğraşsın filmleri sökmekle elini bile sürmez bence gerçi bi arkadaş yazmıştı heralde bi polis 15 dakka filmleri sökmeye çalışmış ama o uç bi örnek heralde istanbul polisleri biraz farklı davranıyolar heralde yoksa elbette elinde bi aletle camlarını çizmesine kimse izin vermez bi polisin

hangi hakla çizermiş yaa kaldıki eskiden kendi aracınla kaza yapınca milli servete zarar gibi bi maddeden ceza keserlerdi,hangi hakla???? polis molis dinlemem yazacaksa yazar cezasını ama dokunamaz aracıma
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 ay önce merter de arabamı çekmişler.Arka tamponu kanıttra kanıttra çizmişler.Bide üstüne para ödedik aracı alırken

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

1 ay önce merter de arabamı çekmişler.Arka tamponu kanıttra kanıttra çizmişler.Bide üstüne para ödedik aracı alırken

birde öyle bi huyları var cekilipte zarar görmeyen arac varmı kasıtlımı yapıo bu adamlar gecen sene eski aracımı nasıl cektilerse vites kilitlenmişti...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"... Bagaj için file (Aslında bana da lazım, yangın tüpünü sabitlemedim, alınabilir fiyatına bakılarak)..."

Okancığım merhabalar...

Bagaj filesini nereden bulabilirim, yardımcı olabilir misin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat abi kaynak yapayım araya, ben de çok aradım güzel bir şey bagaj için ama bulamadım, sonunda Koçtaş'tan bir kasa aldım, bildiğin portakal kasasına benziyor :) , katlanabilir plastik bir kasa, 7-8 lira bir şeydi, bütün döküntüleri de, yangın tüpü en üstte olmak kaydıyla içine aldı, hiç bir ses de gelmiyor oradan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi bazı markalar yapıyor modellerine, belki onların servislerinden bulabilirsin abi_özelliklede jip satan markaların servislerinde mutlaka vardır diye düsünüyorum :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat abi kaynak yapayım araya, ben de çok aradım güzel bir şey bagaj için ama bulamadım, sonunda Koçtaş'tan bir kasa aldım, bildiğin portakal kasasına benziyor :) , katlanabilir plastik bir kasa, 7-8 lira bir şeydi, bütün döküntüleri de, yangın tüpü en üstte olmak kaydıyla içine aldı, hiç bir ses de gelmiyor oradan...

Sağol Selmancığım,

Ben yangın tüpünü bagajın sağ arka tarafına sabitledim.

Şöyle cırt-cırtlı, yapışkan bir file bulabilseydik populer deyişle "tam super olacaktı" :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde şöyle bi file buldum abi bilmiyorum işine yarar mı ???_

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=251069&productId=otm331120

Sağol İrfancığım, Daha işlevsel bir şey arıyorum.

Volvo veya BMW sitesinde gördüğüm tipte aklım kalmıştı...

Bahsettiğim siteleri bir daha dolaşayım, eğer hâlâ varsa ve satıyorlarsa onu almak en sağlıksı galiba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi bazı markalar yapıyor modellerine, belki onların servislerinden bulabilirsin abi_özelliklede jip satan markaların servislerinde mutlaka vardır diye düsünüyorum :(_

Aaa!..

Ben senin bu mesajını görmeden BMW-Volvo bahsini yazmışım, sağolasın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06_Mazda3_5Dr_CargoNet.jpg

35$ a satılıyor mazdausa.com da..ingiltere ve almanya sitesinde de var..

koçtaş ta bagaj için çantalar var cırt cırtlı ve yapışıyor..çok hoş ve güzel..foto çeker koyarım daha sonra..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...