Jump to content

Yapmak istediğim tüm değişiklikler

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

koçtaş ta bagaj için çantalar var cırt cırtlı ve yapışıyor..çok hoş ve güzel..foto çeker koyarım daha sonra..

Çok küçük geldi onlar benim gözüme Murat, ben havaleli bir elemanımdır, belki de ondan... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

14

• Selman

14

• SWeeT6six6

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

06_Mazda3_5Dr_CargoNet.jpg

35$ a satılıyor mazdausa.com da..ingiltere ve almanya sitesinde de var..

koçtaş ta bagaj için çantalar var cırt cırtlı ve yapışıyor..çok hoş ve güzel..foto çeker koyarım daha sonra..

bu filenin uçları nereye tutturuluyor bizim guzularda yeri varmı???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Selman Abi, dikkat ederseniz bizim bagajların en dip sağ ve sol köşeleriyle tampon tarafındaki "duvarda" ağ klipslerinin geçeceği yuvalar var... Cırtcırtlı olanlar universal...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç farkında değilim valla, gerçi benim farkında olmadığım çok şey vardır, direksiyon ayarı ve bel desteğini de dün farkettim, bravo dedim capona, sizlere ve de kendime.... ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Cırt-cırt dediler ya işte, nereye istersen oraya yapıştırıyorsun....

cırt cırt kısmını kacırmısın bagırmana gerenk yoktu abi :-[
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hava kabarcığı olmadıktan sonra bunun kalitesinden ne olur, işçiliğinden ne olur, neticede film işte, bu kadar büyütmemek lazım her şeyi...

Selman abi bu konuda yanılıyosun,yapılan film çok kaliteli olmak zorunda,çünkü diğerlerinde görüş problemi oluyo...yani sanayide 100 milyona film çekiyolar,işçilik çok iyi hiçte kabarcık kalmıyo amaaa adamların filmi çok kalitesiz...arabanın içine bi giriyosun kapkaranlık,öyle olmamalı film...mesela Ziebartın en koyu filmini bile yaptırsan,içerden film yokmuş gibi görebiliyosun etrafı...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi bu konuda yanılıyosun,yapılan film çok kaliteli olmak zorunda,çünkü diğerlerinde görüş problemi oluyo...yani sanayide 100 milyona film çekiyolar,işçilik çok iyi hiçte kabarcık kalmıyo amaaa adamların filmi çok kalitesiz...arabanın içine bi giriyosun kapkaranlık,öyle olmamalı film...mesela Ziebartın en koyu filmini bile yaptırsan,içerden film yokmuş gibi görebiliyosun etrafı...

Ben de aynen tarif ettiğin gibi hiç film yokmuş gibi görüyorum zaten, arabanın içinde oturanlara da, camlarda film var siz onları görüyorsunuz ama onlar sizi göremiyorlar, dediğimde inanmıyorlar...

Bu işleri fazla takmamak lazım kafaya Volkancığım, dediğim gibi altı üstü bir film, biri altından biri topraktan değil ya bunun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan o senin dediğin filmin kalitesiyle alakalı değil, tamamen ışık olayı. Reflekte camlarda ışık ne taraftaysa orası kabak gibi görünür. Gece giderken iç ışığı açtığında sen dışarıyı göremezken dışardan içeriyi rahat görebilirler.

Aynalı gökdelenler misali, gece olunca içerde ışık yanan odalar kabak gibi ortaya çıkar...

Ha kalitesiz filmde ne oluyor, dışarıya bakarken görüntüde bozulmalar oluyor. Hatta çok çok dikkatli bakarsan Ziebart'ta bile var bu ama görmek için uğraşmak gerekiyor... Düz bi duvara baktığında televizyondaki pikseller gibi dalgalanmalar görüyosun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

3M'le görüştüm.

250Euro renkli film ön hariç tüm camlar.

150 Euro güvenlik filmi sadece yan camlar. Arkada yok.

Oha demek istiyorum affınıza sığınarak.

Ziebart'ta ise kampanya vardı ama 31 Ocak'ta bitti. 390YTL idi, şimdi 500'e fırladı yeniden. 320'ye yapıldığını söyledim ama nuh diyor peygamber demiyorlar. KDV'siz yaparlar onu ama biz kdvli çalışıyoruz diyorlar... (Bunu da kampanyalı fiyat için söylüyorlar. Yani kampanyasız fiyatta bu mümkün değil onlara göre)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O ha? :)

İzmir'e gel bizim servis 225 ten yaptırıyor, daha ucuza gelir....

Abi arka camdan çok korkuyorum. Gerçi senin camda kabarcık bırakmamışlar ama iki parça mı çektiler? Yani iki parça olsun istemiyorum. Birleşim yerindeki kalın siyah çizgi beni oldukça rahatsız ediyor çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...