Jump to content

Yapmak istediğim tüm değişiklikler

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kaçırdık şu film kampanyalarını ya..

şimdi ziebartta 390 taksitli fiyatıyken 500 e yaptırmak koyar adama ya..

beklesek mi acaba biraz daha?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

14

• Selman

14

• SWeeT6six6

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kaçırdık şu film kampanyalarını ya..

şimdi ziebartta 390 taksitli fiyatıyken 500 e yaptırmak koyar adama ya..

beklesek mi acaba biraz daha?

Bir daha kampanya kim bilir ne zamana olur Murat ama 400'ü bir anda vermek içime oturacağı için; şimdilik yaptırmadım ben. Ankara'da şöyle güzel istediğim gibi bir yer bulursam daha ucuza; belki o zaman yaptırırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar Ziebart taki o kampanyalar hikaye,filmde kampanya filan yok tutturabildiğine yapıyolar...arkadaşım 480 milyon dedikleri filmi 340 milyona yaptırdı,sıkı bi pazarlık yapmak gerekiyo  ;) Enes ben Ziebart tan başka arka cama tek parça film çeken yer görmedim,düşün ki bizim Mazda 6 nın arka camına tek parça film çekti adamlar  :eek:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tek parça filmde hava kalır veya uzatmışlardır bir taraflarını görüntü bozulur.İyi bir usta yaparsa ek yerlerini bulman mümkün değil ama adam kazma olursa ek yerleri üst üste getiriyor oda iğrenç olur tabi,birde bu fiatlar bana çok yüksek geldi ya ben bir soracagım yarın buralarda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok Mücahit abi,en ufak bi hava kabarcığı kalmadı  ;D ben şaşıp kalmıştım zaten,adamlar sedan arabaya nasıl tek parça film çektiler diye  :eek:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar Ziebart taki o kampanyalar hikaye,filmde kampanya filan yok tutturabildiğine yapıyolar...arkadaşım 480 milyon dedikleri filmi 340 milyona yaptırdı,sıkı bi pazarlık yapmak gerekiyo  ;) Enes ben Ziebart tan başka arka cama tek parça film çeken yer görmedim,düşün ki bizim Mazda 6 nın arka camına tek parça film çekti adamlar  :eek:

Abi bunların Mazda bayii ile anlaşmaları var ve ben Mazda bayiine arattım. Yine de 320-340 gibi rakamlar imkansız. Kampanya dönemi hariç %10 nakit indirimi yapıyorlar, %5 de bayii e özel indirim. Başka da inmiyorlar.

Edit: Volkan peki bu fiyat kdv dahil fiyat mı? Yani kdv yi dahil etmezlerse garanti de vermeyeceklerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bunların Mazda bayii ile anlaşmaları var ve ben Mazda bayiine arattım. Yine de 320-340 gibi rakamlar imkansız. Kampanya dönemi hariç %10 nakit indirimi yapıyorlar, %5 de bayii e özel indirim. Başka da inmiyorlar.

Edit: Volkan peki bu fiyat kdv dahil fiyat mı? Yani kdv yi dahil etmezlerse garanti de vermeyeceklerdir.

hepsi dahil fiyatı 340 işte Enescim,ben benimkileri yaptırıcam işte  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepsi dahil fiyatı 340 işte Enescim,ben benimkileri yaptırıcam işte  ;)

Yani fatura kesiyor değil mi bu fiyatta. Yoksa fatura kesmem 340 verirsin de diyebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani fatura kesiyor değil mi bu fiyatta. Yoksa fatura kesmem 340 verirsin de diyebilir.

onu bilmiyorum Enescim,çokta ilgilenmiyorum yani faturayla verse ne olur vermese ne olur  ;D  :clap:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onu bilmiyorum Enescim,çokta ilgilenmiyorum yani faturayla verse ne olur vermese ne olur  ;D  :clap:

Abi ileride yok bu garanti dışı diyebilir. Çünkü sonuçta onlar da ona göre ziebart merkeze bildirecekler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ileride yok bu garanti dışı diyebilir. Çünkü sonuçta onlar da ona göre ziebart merkeze bildirecekler.

ya Enescim,gittiğiniz yerlerde hiç muhabbet edip kafalamaz mısınız siz adamları ya,ben burdaki Ziebartla ahbap oldum valla...düşün ki boya koruma ve parlatma için gittim,orada içi temizlenen arabaları görünce,neden ben sadece boya koruma yaptırıyorum içini de yaptırayım dedim...gittim müdürü bağladım bi güzel,komple koltuklar,kapılar ve tavan temizlendi ekstradan 50 milyon para verdim...yani bu tamamen adamlarla ilişkine bakıyo,ben şimdi filmi 340 milyona yaptırıcam,fatura filan da umrumda değil...hatta biliyosundur belki bende zaten Sonax ta yapılmış filmler var,ordaki müdür söyledi bana,bunlar hiç iyi olmamış gel şunları da değiştirelim yaparız sana bişeyler diye...biraz daha sıksam bu 340 milyonu karta böldürürüm bile  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan sen tam benim kafadansın ben bir iş yaptırırken usayla sohbete başlarım çekerim bağlamayı iyi düşündün usatam,bunu başkası düşünemezdi,sizin işinizde çok zorbe ustam vs.vs.olay bitiyor.servisteysem birkaç yapılan iş işleme eklenmiyor dışardaysam ucuz tarifeden yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mücahit abim racon budur yani,mesela ben tanımadığım hiçbiyere gitmem kolay kolay  ;D

Tanıdığımız yer zaten bizim bunlar tanımadığımız yerde işe daha çok yarıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan ben senin filmleri çok beğenmiştim oysaki  :o

bu arada bizim spoilerin altından nasıl film geçicekler?spoylerin çıkması mı gerekiyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya Enescim,gittiğiniz yerlerde hiç muhabbet edip kafalamaz mısınız siz adamları ya,ben burdaki Ziebartla ahbap oldum valla...düşün ki boya koruma ve parlatma için gittim,orada içi temizlenen arabaları görünce,neden ben sadece boya koruma yaptırıyorum içini de yaptırayım dedim...gittim müdürü bağladım bi güzel,komple koltuklar,kapılar ve tavan temizlendi ekstradan 50 milyon para verdim...yani bu tamamen adamlarla ilişkine bakıyo,ben şimdi filmi 340 milyona yaptırıcam,fatura filan da umrumda değil...hatta biliyosundur belki bende zaten Sonax ta yapılmış filmler var,ordaki müdür söyledi bana,bunlar hiç iyi olmamış gel şunları da değiştirelim yaparız sana bişeyler diye...biraz daha sıksam bu 340 milyonu karta böldürürüm bile  ;)

Yaparız tabii ki ama senin boya koruma felan yapıldığı için fiyat bu kadar düşmüş olabilir Volkan. Ziebart'ta birden fazla uygulama yaptırınca, fiyat ona göre değişiyor çünkü.

Volkan ben senin filmleri çok beğenmiştim oysaki  :o

bu arada bizim spoilerin altından nasıl film geçicekler?spoylerin çıkması mı gerekiyor?

Murat film içeriden çekiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaparız tabii ki ama senin boya koruma felan yapıldığı için fiyat bu kadar düşmüş olabilir Volkan. Ziebart'ta birden fazla uygulama yaptırınca, fiyat ona göre değişiyor çünkü.

ben boya parlatmanın  ödemesini daha önceden yapmıştım Enes,o birden fazla uygulamada fiyat değişmesi, sadece tek faturada ödemelerde geçerli...yani bugün cam filmi istedin kestirdin faturayı,3 gün sonra boya koruma için gittin yine liste fiyatını ödersin  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben boya parlatmanın  ödemesini daha önceden yapmıştım Enes,o birden fazla uygulamada fiyat değişmesi, sadece tek faturada ödemelerde geçerli...yani bugün cam filmi istedin kestirdin faturayı,3 gün sonra boya koruma için gittin yine liste fiyatını ödersin  ;)

Anladım abi. O zaman Ankara'daki Ziebart'lar pazarlıksız adam kazıklıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enescim dediğim gibi emsallerini örnek göster,bin tepelerine  :clap:

Yaptım abi, İzmir 320'ye yapıyormuş dedim. Hatta Mazda bayiiye arattım ama indirmediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...