Jump to content

Mazda MX-5 km77 Geyik Testi

tansu87
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araç o kadar hızlı tepki veriyor ki, sürücü bile direksiyonda yavaş kalmış. şaşkınlık var :) zaten her türlü hızda testi geçince bırakmışlar testi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

75 ile 83 arasında neredeyse fark yok:)

seneye kısmet olursa şu mazda 3'ün yanina bi tane bundan eklemeyi düşünüyorum ya du bakalim. bir yanım da 4. nesli bekle ona göre bak diyor.

kafamda deli sorular.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2019 Mazda MX-5 zaten 4. nesil imis, Consumer Reports öyle yazmis.  Consumer Reports MX-5 için kesinlikle manuel vites tavsiye ediyor (otomatik de varmis).

"The fourth-generation Miata remains true to Mazda's original formula of a lightweight rear-wheel-drive roadster. The Miata quickly scoots along while returning a miserly 34 mpg overall. Shifting the delightfully accurate six-speed manual shifter is a joy; we'd skip the optional automatic transmission. It works fine but dilutes the driving experience. Quick and precise steering delivers sublime back-road handling, even though some body roll is noticeable. High levels of noise, thin and unsupportive seats, and a stiff ride all grow fatiguing during highway travel. Cabin space is snug, and the optional dial-controlled infotainment system takes time to master. Flipping the convertible top open or closed is a breeze. 2019 updates include a horsepower increase from 155 to 181. "

Benim okuyabildigim tek dezavantaji, yüksek ses, ince koltuklar ve sert süspansiyon nedeniyle uzun yolda araç yorucu olabiliyormus.  Bir de tabii kabinin dar oldugunu yaziyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, AKayhan :

2019 Mazda MX-5 zaten 4. nesil imis, Consumer Reports öyle yazmis

hocam banaysa dediginiz ben mazda 3'un dörduncü neslinden bahsediyorum. ya tek araba 4. nesil mazda 3 ya da 3. nesil 3+mx5

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

28.06.2019 at 09:14, ozgur35 :

2017 de 120 lıraydı powersense mx5 keske alsaydık :D

ben keşke dememek için o zaman aldım 122.500 TL :)

• Beğen 2
  • Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...