Jump to content

LPG Dolum Ağzı Montaj Yeri İçin Alternatif Fikirler

ozgur35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Pompacılar yine lpg dolum kapagımı çalmışlar. Adamla tartıstık kamera kayıtlarına baktık bısey cıkmadı özur dıledım demekkı öncekı pompacı çalmiş 😀 . 3 kez dır kapagı çalıyorlar ve satıyorlar Gecen sene pompacıdan satın almıstım Brc prıns 20 tl atıker 10 tl ıdı 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, ozgur35 :

Pompacılar yine lpg dolum kapagımı çalmışlar. Adamla tartıstık kamera kayıtlarına baktık bısey cıkmadı özur dıledım demekkı öncekı pompacı çalmiş 😀 . 3 kez dır kapagı çalıyorlar ve satıyorlar Gecen sene pompacıdan satın almıstım Brc prıns 20 tl atıker 10 tl ıdı 😀

Kapaksız olsa ne olur? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, serifdurdu35 :

Kapaksız olsa ne olur? 

Kışın yagmur çamur oluyor dolum ağızı, yazın toz toprak. Lpg dolum esnasında hepsı içerı kacıyor sakat bi durum. Bugün sanayıden unıversal uyumlu 2 kapak aldım 2 tl den 4 tl verdım. Brc ye bakıma gıdınce orıjınalını alıcam. Orıjınalınıde ıple baglıcam aracın altına 😀 O ipi koparana kadar ben yakalarım zaten Pompacılar bakıyor kapak orıjınal, çalıyorlar satıyorlar. 2 tane Brc bayısıne gıttım vermedı. Montaj yaptıgım yer verır ınsallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 dakika önce, ozgur35 :

Kışın yagmur çamur oluyor dolum ağızı, yazın toz toprak. Lpg dolum esnasında hepsı içerı kacıyor sakat bi durum. Bugün sanayıden unıversal uyumlu 2 kapak aldım 2 tl den 4 tl verdım. Brc ye bakıma gıdınce orıjınalını alıcam. Orıjınalınıde ıple baglıcam aracın altına 😀 O ipi koparana kadar ben yakalarım zaten Pompacılar bakıyor kapak orıjınal, çalıyorlar satıyorlar. 2 tane Brc bayısıne gıttım vermedı. Montaj yaptıgım yer verır ınsallah

O yüzden en güzeli benzin kapağı içine montaj. ;) Orjinal gibi duruyor hem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mutlu Tekir :

O yüzden en güzeli benzin kapağı içine montaj. ;) Orjinal gibi duruyor hem.

En güzelı o yemın ederım aklımda onu yaptırmak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim benzin kapağının içine güzel oluyor. Dolum ağzını da kapağın içine sıkıştırabiliyorum. Rahatlık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, tansu87 :

Bizim benzin kapağının içine güzel oluyor. Dolum ağzını da kapağın içine sıkıştırabiliyorum. Rahatlık. 

Apartlarla dolum gerceklesıyor dımı. Apartı aracta bulunduruyosun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

44 dakika önce, ozgur35 :

Apartlarla dolum gerceklesıyor dımı. Apartı aracta bulunduruyosun

Benimkinde aparat sürekli takılı. İstersem çıkartabiliyorum ama gerekmiyor, bir tek benzin alacağım zaman çıkartıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

Benimkinde aparat sürekli takılı. İstersem çıkartabiliyorum ama gerekmiyor, bir tek benzin alacağım zaman çıkartıyorum. 

Benzın  kapağı kapanıyor yani apart üzerındeyken süper ya Ben de şimdi senın konuyu arıyordum netten fotolar vardı :D

AYnısını yaptırcam valla @Mutlu Tekir Fotoyu  Çıktı alıp Brc ye gitcem. Cünku apartı pompacıya ver sonra geri al  hem ugraş hem de o apart gaz kokuyor.  Aracın torpıdoya koycan araç da kokcak. Bu harıka sistem sürekli üzerınde ve benzın alır gıbı

5a8f011b73afc_WhatsAppImage2018-02-22at17_26_05.thumb.jpg.59d92f5a3a08df9ef9f4c6a3afedd402.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, ozgur35 :

Benzın  kapağı kapanıyor yani apart üzerındeyken süper ya Ben de şimdi senın konuyu arıyordum netten fotolar vardı :D

AYnısını yaptırcam valla @Mutlu Tekir Fotoyu  Çıktı alıp Brc ye gitcem. Cünku apartı pompacıya ver sonra geri al  hem ugraş hem de o apart gaz kokuyor.  Aracın torpıdoya koycan araç da kokcak. Bu harıka sistem sürekli üzerınde ve benzın alır gıbı

5a8f011b73afc_WhatsAppImage2018-02-22at17_26_05.thumb.jpg.59d92f5a3a08df9ef9f4c6a3afedd402.jpg

Benimki bu kadar profosyonel değil valla :) yanaşınca kapağı açıyorum. Pompacı anlıyor zaten. Ağzı kapağın içinden alıp takıyor. Geri koyup kapatıyor. Ama mutlu’nun ki iyiymiş. Yapan uğraşmış yani. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, tansu87 :

Benimki bu kadar profosyonel değil valla :) yanaşınca kapağı açıyorum. Pompacı anlıyor zaten. Ağzı kapağın içinden alıp takıyor. Geri koyup kapatıyor. Ama mutlu’nun ki iyiymiş. Yapan uğraşmış yani. 

Aradım sımdı 170 tl diyor montaj nasıl @Mutlu Tekir @tansu87

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, ozgur35 :

Aradım sımdı 170 tl diyor montaj nasıl @Mutlu Tekir @tansu87

O civarda. Ben brc taktırırken 100₺ kit indirimi yaptırmıştım. Artı avrupa dolumu hediye etmişti. O da olsun 100₺. Bakır boru kullanıyor galiba. İşçilik de var. 125-150 hakkıdır heralde. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, tansu87 :

O civarda. Ben brc taktırırken 100₺ kit indirimi yaptırmıştım. Artı avrupa dolumu hediye etmişti. O da olsun 100₺. Bakır boru kullanıyor galiba. İşçilik de var. 125-150 hakkıdır heralde. 

Bence de fıyat ıyı gıbı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 150 ye yaptırmıştım. Ama cidden çok boş vakitlerine denk gelip gitmek gerekiyor. 1-2 araç varsa uğraşmıyorlar uğraştırıcı olduğundan.

Bu arada bu dolum ağzı ile ilgili mesajlar konu bütünlüğünü bozuyor taşınabilir sanki @Mehmet Özdemir abi?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...