Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Fren Performansı Mükemmel

doganayomer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Gece gece incek bulvarında bir fiestamız oluyordu yannyoldan lönk diye çıkan bir abimiz aracımızın ani frende ne tepkiler verebileceğini test etmemizi sağladı, ben çok memnun kaldım umarım fiesta sahibide memnun kalmıştır ;)

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, doganayomer :

Sağdan çıkan fiesta sahibine dalmak için durdum ;) videoda belli olmamış mı? 

O anda napıyosun diye sormazdım. Hiçbir şey demeden adama yaklaşıp yumruğu indirirdim. Ehliyet verirken gerçekten mantık sınavı yapılmalı  puanı geçemeyene ehliyet verilmemeli. Trafik devlet görevlilerine şaka gibi geliyor.

Geçmiş olsun. Çok az da olsa sağdan bir araç geldiği hafiften belli olmuş. Ama tam da belli değil.  Allahtan hızınız fazla değilmiş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaza, bilerek yapılmaz. Göz göre göre, bilerek yolu kesen,yola çıkan kişi yumruğu hakeder de bence burada öyle bir durum yok bence.

Adam yolu farketmemiş olabilir, yolun yabancısı olabilir, dalgın olabilir, gözlüğünü yanına almamış bir astigmat olabilir, acemi olabilir, mesafeyi kestirememiş olabilir, arabada ağlayarak dikkat dağıtan bir çocuk olabilir vs. Dünyanın binbir türlü hali var.

Basınexpress yolunda gözümün önünde iki kişi birbirini vurdu. Pisi pisine öldüler.

Trafikte biraz daha fazla hoşgörülü ve sabırlı olmak lazım. Kaza olarak adlandırılacak işleri, gurur meselesi yapmamak lazım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun gerçekten, ehliyetini bakkaldan gazete eki olarak almış çok insan var.

karşı dönüş yolundan gelen yoksa bu tip yerlerde uzun ışıkları açıp gitmek epey faydalı oluyor bu tip durumları erken farketmek için. birkaç kere benim de başıma geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam telefona bakıyormuş helallik isterken söyledi.  Valla hocam atar yapsaydı gözüm  o kadar dönmüştü ki ne yapacağımı bilemiyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Lupara :

Kaza, bilerek yapılmaz. Göz göre göre, bilerek yolu kesen,yola çıkan kişi yumruğu hakeder de bence burada öyle bir durum yok bence.

Adam yolu farketmemiş olabilir, yolun yabancısı olabilir, dalgın olabilir, gözlüğünü yanına almamış bir astigmat olabilir, acemi olabilir, mesafeyi kestirememiş olabilir, arabada ağlayarak dikkat dağıtan bir çocuk olabilir vs. Dünyanın binbir türlü hali var.

Basınexpress yolunda gözümün önünde iki kişi birbirini vurdu. Pisi pisine öldüler.

Trafikte biraz daha fazla hoşgörülü ve sabırlı olmak lazım. Kaza olarak adlandırılacak işleri, gurur meselesi yapmamak lazım.

Yol vermeme magandalık artistik hareketler ayrı. Yapana da bulaşmam. İsteyen artistiğini yapsın gitsin. En fazla görüntü alıp şikayet ederim. 

Ama ana yola kontrolsüz çıkmanın mazereti olmaz. Ağlayan çocuk varsa kenara çekecek, gözlüğünü almamışsa araç kullanmayacak, tabelalara bakmıyorsa direksiyona geçmeyecek. Kaza olsaydı da kamera olan araçtaki çocuk ölseydi bu mazeretleri mi sunacaktı. Buna mahkeme de hak vermez. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

karşı komşum İngiltere'ye taşındı ve her yere araba kullanırken telefonu engellemek için kamera koymuşlar. yani konsolda mıknatısla tutturduğunuz telefona eliniz gitse ceza yazıyorlar. Türkiye'de uygulansa cari açık kapanır. ayrıca İstanbul'un trafik sorunu tamam nüfustan kaynaklanıyor ama insanlar telefonla uğraşmasalar trafik %20 rahatlar. iş dönüşü telefonla konuşanları, telefona aval aval bakanları sollamaktan adımız makasçıya çıkacak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun. trafikte dikkatli olmak lazım. neyseki ne maddi nede başka türlü bir kayıp yaşanmamış. verilmiş sadakanız varmış. herkese kazasız belasız sürüşler... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç kullanırken telefon çalsa bile asla bakmam, eşim yanımdaysa o açar yoksa müsait bir yere kadar giderim durur orada bakarım, sataşan magandalara da araç kamerasını gösteriyorum hepsi muma dönüyor, kolay kolay inmem zaten ama o anda harbiden gırtlağını sıkasım geldi, o aşamaya kolay kolay gelmem agresif bir yapımda yoktur yine kibar davranıp hocam napıyorsun diyorum, dimdik küfürle insem kendime yakışmazdı, ufak bir hasar var köy yumurtası almıştım onlar kırıldı :)

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, doganayomer :

Adam telefona bakıyormuş helallik isterken söyledi.  Valla hocam atar yapsaydı gözüm  o kadar dönmüştü ki ne yapacağımı bilemiyordum.

O zaman sopayi haketmis. Araba kullanirken genelde telefonu cebime koyuyorum. Calsa bile bakmiyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...