Jump to content

Mazda 323 Performans Sorunu Hakkında (90-94)

ceyhan.84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

teşekkürler dündar abi . aracın gaz ayarını yaptırdım. bakalım bu hafta sonu uzun yol yapacağım yokuşlarda bi değişme olacakmı? arcın jiklesindede problem var araç ilk çalıştığı zaman 5 dakka bekliyorum. geçen hafta sonu ustaya gösterdim jiklenin sertlik yumuşaklık ayarı var dedi onu ayarlarız bide karbüratörü temizlerim dedi bi daha baklemezsin dedi. 15-20 ytl ye halledecek bakalım. bide direksiyon pomsını gösterdim. gezip geldikten spnra iki üç damla damlatıyor sonra kesiliyor onuda 25-30 hallederim dedi

ilginiz için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 162
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• ceyhan.84

9

• guntan_83

9

• ceto

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 2 hafta sonra ...

Dün ilginç birşey yaşadım arabada tek başımayım.Bizim yazlığın dik rampasını çıkamadım.Daha önce çıkmıştım.Anlamadığım konu aracımda teknik bir arızamı var.Yoksa lpg'nin etkisimi? Güç zayıflığı yaşadım rampada bayıldı kaldı.Tekrar hızımı alıp kaptırdım çıktım.Fakat babamım elantrası ve akrabanın focus'u rampayı hiç zorlanmadan çıktı.Yardımınıza ihtiyacım var.En azından bu sorunla karşılaşanlardan bilgi istiyorum.Çok canım sıkıldı dün akşam. :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

hava filtren çok kirlendiyse eğer LPG sistemlerinde hava ayarı çok fazla etkilediği için benim aklıma ilk bu geliyor. sonrasında ise avans körüğünün patlamış olması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hava filtren çok kirlendiyse eğer LPG sistemlerinde hava ayarı çok fazla etkilediği için benim aklıma ilk bu geliyor. sonrasında ise avans körüğünün patlamış olması.

avans körüğü nedir.Onu pek anlayamadım özür dilerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benim aklımada baskı balatanın kaçırmaya başlamış olabilecegi geldi tabi bu durumda motor devirlenir ama güç alamassın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu konuda ayrıntılı bilgi bulabilirsin. benim koyduğum resimdeki tarif ettiğim parçanın yanlış parça olduğunu gözden kaçırma ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar benm araç lpg de düz yolda 120 anca gidiyor hadi lpg nin ayarı en kısıkta benzinde düz yolda 140 anca basıyor sizce bu normalmi araç 170.000 de herhangi bi problemi yok yağ yakmak vs. benzinde rampada çekişte iyi ama son hız beni biraz düşündürüyor normalmi sizce?

hava filtresi yağ yağ filtresi şanzıman yağı hepsi tertemiz yeni emisyonuda güzel

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

140 mi? onu ben sehiriçi yapiorum yaw. kesin bi terslik war akhan. ben pek anlamam gerçi ama laf olsun diye iste. bilen abilerimiz arkadaslarimiz cvplarlar birasdan :D;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bi ara benim gösterge telinde problem oldu yağlandı bişey yaptılar acaba ben daha hızlı gidiyorumda o 140 mı gösteriyor çünkü 140 da araba baya hızlı gibi giderken göstergedemi problem var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim göstergedede anormallik var.kalkış yapıyorum tık yok,hızlanıyorum birden 30 a çıkıyor

30'un altını süratten saymıyordur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bi ara benim gösterge telinde problem oldu yağlandı bişey yaptılar acaba ben daha hızlı gidiyorumda o 140 mı gösteriyor çünkü 140 da araba baya hızlı gibi giderken göstergedemi problem var

yan yana iki arabayla deneme yap bakalım saatte yanlışlık var mı diye ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yan yana iki arabayla deneme yap bakalım saatte yanlışlık var mı diye ;)

evt abi en iyi öyle olacak göstergeden bi emin olmam lazım sonra dönerim ben yine :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...