Jump to content

Mazda 323 Performans Sorunu Hakkında (90-94)

ceyhan.84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 162
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• ceyhan.84

9

• guntan_83

9

• ceto

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

benim göstergedede anormallik var.kalkış yapıyorum tık yok,hızlanıyorum birden 30 a çıkıyor

benim göstergece sasirior bazen. iniyor duruyor iniyor acaip acaip biseler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Debriyaj setinin durumu nasıl bi kontrol etmende fayda var kaçırma varmı diye

fazla değil 1 ay önce şanzıman inmişti krankın arka keçesi yağ kaçırıyordu o zaman durumuna baktırdım sıfırdan farkı yok dediler yeni yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bence de öncelikle km saatinin doğruluğundan emin ol. Kadir'in eski 323Hb arabasında 62 beygir kalmasına rağmen 180km ye kadar çıkmıştı. Sadece bu hızlanma çok yavaş olmuştu o kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

340 000 de 94 model lpg de 155 yaptı yol durumu ii olsa ve yanımda annem olmasa dahada gıderdı yani ....

Arkadaşlar herkes diyoki benim ki şu kadar bastı benimki bu kadar bastı ben problemin nereden olduğunu bulmak için açtım konuyu lütfen çözüm getirecek önerilerde bulunalım herkese faydası olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hızı mutlaka tam olarak ölçmelisin ki ona göre bi sorun olup olmadığı belli olsun.eğer lastik ebatlarında değişiklik yaptıysan ondan da fark eder gerçi ebatta büyük değişiklik yapmış olman lazım.170000 km deki arabada mutlaka güç kaybı vardır,carbon clean yaptırmanı tavsiye ederim eğer karsda varsa.Ya da würth alıp temizlik yapabilirsin.Bunları yaptıktan sonra servise git yoksa başını ağrıtırlar,tabi bu benim fikrim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bernerin kimyasal temizleycisini kullanmıştım çeyrek depo benzinle o zamandan sonra biraz daha performans artmıştı zaten kalkış felan iyi ama son hız düşündürüyor beni akşam arkadaşın arabayla benimkinin göstergeleri karşılaştıracaz bakalım göstergede sapma varmı distribütörün içini temizledim bugün oksitlenme vardı gittim denedim 150 yaptı bu sefer ama yetersiz tabi birde komple karbüratörün sökülüp temizlenmesi lazım oda var yapacaklarım arasında bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar problem çözüldü karbüratörün ağzındaki lpg nin mikseri ağzı dar olduğu için motor yeterince hava alamıyormuş mikseri söktüm benzinde bastım 170 i gördü yol bitti yol olsa dahada gidiyordu :) yardım edenlere teş.:) şimdi kaliteli ve ağzı geniş bir mikser bulmam lazım

Not: karbüratör ağzı 6 cm mikser ağzı 3,5 cm  "2,5 cm" neler değiştiriyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi benim araçtan olan arkadaşlar buraya yazarlarsa lpg mikserinin genişliğini veya hangi marka olduğunu bende ona göre değiştiricem benimki yukarda da yazdım 3,5 cm genişliği var karbüratör boğazı 6 cm bu genişlikte bi mikser bulabilirmiyiz bana birisi yardımcı olursa sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Halil teessüf ederim sana.

ben hiç gazlı 323 kullanmadım, o konularda kadir kardeşim uzmandır :)

hem zaten üst meşazlarda yazmıştım "kadirin 323 62 beygire düşmüştü" diye. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...