Jump to content

Mazda 2 - Anahtarda Işık Yanması

Demarcus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar herkese,

Bilenler bilir, 2009 Mazda 2 1.5 AT kullanıyorum. Arabanın uzaktan kumandalı anahtarında bugün kırmızı ışık yandığını farkettim. Kapı açma ve kapama tuşlarının arasındaki beyaz çizgi, tuşlara bastığımda, kırmızı yanıyor. Bunun sebebi, pilin zayıflaması mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Demarcus :

Merhabalar herkese,

Bilenler bilir, 2009 Mazda 2 1.5 AT kullanıyorum. Arabanın uzaktan kumandalı anahtarında bugün kırmızı ışık yandığını farkettim. Kapı açma ve kapama tuşlarının arasındaki beyaz çizgi, tuşlara bastığımda, kırmızı yanıyor. Bunun sebebi, pilin zayıflaması mı acaba?

Yok, her zaman yanıyor siz yeni fark etmişsinizdir. :) 
Pilin zalıflamasını da kumanda ile araç arasındaki mesafeden az çok tahmin edebilirsiniz. İyice biten pilin kumandası artık uzaktan açmaz iyice aracın yanına yaklaşmak gerekir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, S.Halilduru :

Yok, her zaman yanıyor siz yeni fark etmişsinizdir. :) 
Pilin zalıflamasını da kumanda ile araç arasındaki mesafeden az çok tahmin edebilirsiniz. İyice biten pilin kumandası artık uzaktan açmaz iyice aracın yanına yaklaşmak gerekir. 

Çok teşekkürler. :)) Kullanıcı kılavuzundan buldum sonra ben de. Gerçekten nasıl dikkat etmemişim hiç... Acaba hep kırmızı mı yanıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Demarcus :

Çok teşekkürler. :)) Kullanıcı kılavuzundan buldum sonra ben de. Gerçekten nasıl dikkat etmemişim hiç... Acaba hep kırmızı mı yanıyor?

Rİca ederim.  Evet hep kırmızı yanar.  :)
Ama mesela kapıları açarken yeşil, kapatırken kırmızı olsa güzel olurdu şimdi düşündüm de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, S.Halilduru :

Rİca ederim.  Evet hep kırmızı yanar.  :)
Ama mesela kapıları açarken yeşil, kapatırken kırmızı olsa güzel olurdu şimdi düşündüm de :)

Bak. bu iyiymiş. :) Sizde de mi Mazda 2 var?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Demarcus :

3'e geçmeyi ben de düşündüm ama 2'de yakıt biraz üzüyor, acaba 3'te nasıl olur, emin olamıyorum. :)

otomatik düşünüyorsanız daha da üzülürsünüz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de mazda 2'de bu durumu yıllar sonra fark etmiştim. mat ve belli belirsiz olduğu için zor fark ediliyor. bir de genelde açıp kapatırken anahtara değil de arabaya bakıyoruz:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...